Formular+reguli

786 21 25
                                    

Bună, ne bucurăm că ești interesat/ă de cartea noastră!

Înainte de a lăsa o comandă, trebuie să iei în vedere câteva lucruri esențiale dacă vrem ca treaba să meargă și să ai coperta dorită pentru cartea ta. Zic să nu mai lungim discuția și să începem, nu?

 Zic să nu mai lungim discuția și să începem, nu?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1. Nu ne sâcâii la cap! Desigur, coperta ta contează, dar avem și noi o viață personală.

2. Completează toate punctele din formular! Nu, nu ghicim gânduri, tocmai de asta avem această regulă. Tu îți dorești coperta după cum ți-o imaginezi, dacă tu nu completezi toate punctele, noi nu vom știi cum să o realizăm! Dacă tu spui, ,,fă-o cum vrei tu!" și noi o vom face cum vrem noi, atunci s-ar putea ca (,) coperta să nu îți placă, deci spun să facem treaba bine de la început.

↳3. Cartea trebuie să fie publicată, cu minim 3 capitole!

La un grafic poți edita chiar și 3 ore, nu ar fi păcat ca munca noastră să fie ,,aruncată" la gunoi dacă tu vrei copertă la o carte pe care nu o vei publica?

4. Nu realizăm coperți cu anime, desene animate sau orice altceva din acest gen! Nu, nu avem o problemă cu aceste cărți, dar preferăm să nu realizăm acest gen de coperți.

5. Efectuați plata! Plata trebuie realizată, din respect pentru munca noastră.

↳6. Coperta aparține creatorului său! Chiar dacă coperta a fost realizată pentru tine, asta nu înseamnă că e a ta.

↳7. Țineți coperta cel puțin 2 săptămâni la carte! De cele mai multe ori, poți edita chiar și 3 ore la un grafic, nu ar fi păcat ca munca noastră să fie ,,aruncată" la gunoi dacă tu vrei o copertă, dar nici măcar nu o folosești?

↳8. Refacem coperta de maxim 3 ori! Dacă nu îți place rezultatul comenzii, putem reface coperta, ai putea să ne spui ce nu ți-a plăcut ca în a doua versiune a ei să evităm acele lucruri.

!!! CA SĂ FIM SIGURI CĂ REGULILE AU FOST CITITE, LA FINALIZAREA COMENTARIULUI COMENZII, VEI LĂSA PAROLA PUSĂ DE NOI! ATENȚIE, PAROLA SE VA SCHIMBA PE PARCURS!!! *va rugam sa o introduceți în formular cât de subtil puteti!*

Punctele marcate cu ,,*" vor fi clarificate la finalul formularului.

FORMULAR

-Coperți|postere
Titlul
Pseudonimul autorului*
O scurtă descriere a cărții
Personaje*
Viziunea ta*
Culori predominante
Fundal
Altele
Parola

-Icon-
Personaj:
Autor:
Culoare:

-Banner-
Personaj:
Autor:
Culoare:
Text*:
Gen:

-Semnătură-

Autor
Obiect principal
Obiect secundar*

-Picspam-

Culoare/culori predominante:
Număr imagini (șase, opt sau nouă):
O descriere a personalități, fizicului (dacă ai o distribuție poți lăsa numele real), dar și obiceiuri ale personajului:
Text: dacă vrei să apară numele personajului sau un anumit citat
Genul cărți:
Ce vrei să conțină? Dacă ai anumite poze pe care le vrei neapărat poți lăsa link în comentarii sau să trimiți în privat. Dacă vrei să apară anumite obiecte, le poți numi.
Orice alte detalii:
Persoana care vrei să se ocupe:
Tag la 2-3 persoane:

La pseudonimul autorului*

Sinceră să fiu, Unicorn_735272 arată nașpa pe o copertă, așa că am decis să nu facem coperți cu numele de utilizator, ci doar cu pseudonim. (Ex. Alma_Brooks, Mimi_Howard)

*La personaje*

Nu, nu ne interesează de numele personajelor voastre, ci doar actorii/celebritățile care le joacă și ați vrea să apară pe copertă.

*La viziunea ta*

Aici ne spui cum vrei să fie coperta din punctul tău de vedere.

Parola: cuvinte cu sclipici

Persoane disponibile

AutumnDevine (Daria)

MiNa-Maria ~indisponibilă

Alma_Brooks (Alma)

andy_n80 (Andy)

_Hi_You_ (Eli)

selyna_annemarie

selyna_annemarie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lista neagră:

A Taste of Good Wine: Magazin GraficWhere stories live. Discover now