Het Eerste Stukje

3 3 0
                                    

Het was een normale zondag in Juli, de vogeltjes fluitten en het zonnetje scheen. Toch was er iets dat niet zo normaal was, het meisje, Isa, had iemand gevonden die ze leuk vond. Het was een wonder! Ze gingen woensdag al daten!!!!!! "Aaaaahh!", gilde Isa! Ze had iemand gevonden! Hopen dat hij haar ook maar leuk vindt!

Woensdag: "Oh, eh, hi Jesse..", stamelde Isa verlegen.. "Hi Isa, hoe is het?", zei Jesse wat stoer. "Uhmm... Hoe oud ben je?", vroeg Isa. "Ik ben 19, jij?", antwoorde hij. "Ik ben 18",zei Isa. Ze praatten en praatten, er leek geen einde aan te komen.. Tot de klok 1 uur 's avonds sloeg, en Isa naar huis moest.. Ze vond hem zoo leuk, lief en knap, wat zou hij van haar vinden? Isa kon bijna niet slapen door alle gedachtes van vandaag..

"Aaaahhh...", geeuwt Isa, ze is net wakker geworden en moet gelijk weer aan Jesse denken. Oohh, wat was hij toch leuk, dacht Isa.. Ineens schrikt ze! Ze is helemaal vergeten haar telefoonnummer of e-mail te geven! Wat nu? Wacht, hij staat nog in haar dating-app, zal ze daar even kijken en hem een berichtje sturen? Ja, ze gaat het doen! Ze stuur het berichtje en wacht, en wacht, en ineens "BLIEP-BLIEP-BLIEP-BLIEP" OMG! Ze krijgt een berichtje terug! Maar.. ineens betrekt haar gezicht, hij stuurde dat hij haar toch niet zo leuk vond.. Aaaah! Isa gilt het uit en kan wel huilen! KAN ZE NOU VERDORIE NOOIT EEN VRIENDJE VINDEN?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Relationshipping GirlWhere stories live. Discover now