1.Kapitola

36 4 2
                                    


   Zrcadlo, do kterého jsem se dívala se blýskalo. Modré pyžamové šaty s květinovými potisky mi padly k dlouhým blond vlasům spleteným do dvou copánků. Posadila jsem se k malému stolu s větším zrcadlem, do ruky vzala makeup, nabrala jeho tekutinu na beauty blender a poté po malých částech nasazovala na tvář. Vedle makeupu byla červená tyčka, rtěnka. Červenou tekutinu jsem natekla na tmavě fialové rty, a po chvíli na něj přidala lesk. Nakonec jsem jimi začala třít. Zbývala jen řasenka, jedno oko jsem musela zavřít, abych černou tekutinu nedostala do očí. Po dokončeném obličeji jsem si všimla, že nemám vhodné oblečení.
  
   Nahotu nahradilo modré tričko s obrázkem Bena Hardyho, a dolů oblékla černé potrhané ryfle s trhlinami na kolenách a kapsami u zadních stran. Sešla jsem schody a ocitla se na hnědě natřené chodbě a hnědě nasazenou podlahou. Kývla jsem rameny a přišla ke hlavním dveřím obout si černé tenistky s trhlinami na bocích bot. Zasmála jsem se nad dnešním outfitem a přišla do vedlejšího pokoje, kuchyně. Všimla jsem si, že je jedna židle obsazená, a to mým starším bratrem Fredem. Usmála se na mě a já to opětovala.
„ahoj Melodie, kolik ti toho dneska mám nechat?" měl skoro plný talíř palačinek, to byl celý můj bratr.
„Ahoj Frede, klidně šest." začala jsem si rozplétat své copánky.

   Když mě nohy odvedly k zrcadlu, více jsem otevřela oči nad silně kudrnatými vlasy. Když jsem je zázrakem učesala, dala jsem je do vysokého culíku se kterým jsem ráda chodila i ven. Opět jsem přišla do kuchyně a posadila jsem se k mému talíři, položenému vedle toho bratrového. Protočila jsem oči a začala jíst a Zasmála se nad Fredovou porci. Vyměnil nám talířky, což jsme dělali tak tři minuty. Pak, když jsem měla dojezeno, mi přišla zpráva. Trochu jsem vytáhla mobil ze zadní kapsy a informaci si přečetla.
„Frede? Koukni na to." vytáhla jsem celý telefon a tuto informaci přednesla i Fredovi.
„Kapela Queen bude vystupovat u nás v Miami?" zvedl obočí a vypukl smíchy.

   Fred mi vzal telefon z ruky, a radost přešla. Upustil telefon, a z toho se ozvala velká rána, která se mnou silně cukla. Opravdu jsem nemohla uvěřit tomu, že u nás bude vystupovat kapela Queen. Zvedla jsem telefon který ležel na stole a ihned zavolala mé nejlepší kamarádce Michael, která také milovala Bena Hardyho. Vzala jsem svou porci do svého pokoje kde jsem ji snědla a poté se s Michael vydala na delší procházku. Pořád jsem myslela, že když ho Mamka ani táta neposlouchají, tak mě tam na jeho koncert nepustí. Když už bylo opravdu pozdě, rozloučila jsem se s Michael a s úsměvem na tváři se vydala domů.

Takže, tady je další story 💛💙💜💚. Mám nápad, že když tuto knihu dopíšu, tak ji korektuju a dám do nakladatelství 😂💚💙💜💛 ale to se opravdu nikdy nestane 💙💛💜💚. Tak snad se vám kniha bude líbit ❤💛💙💜.

  

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SobhianWhere stories live. Discover now