Ένα μικρός πρόλογος

2.4K 53 55
                                    

Λοιπόν...πριν ξεκινήσει η ιστορία μου θα σας παρουσιάσω τους χαρακτήρες μου...

Η Νεφέλη
Η Νεφέλη είναι μια γλυκιά κοπέλα,μελαχρινή με τεράστια πράσινα μάτια που μπορεί να μαγέψει τον καθένα.Ακομη της αρέσει να κάνει shopping με την κολλητή της η οποία είναι πιο σημαντική στον κόσμο για αυτήν.Ειναι άνθρωπος που συχνά οι αποφάσεις και οι πράξεις της είναι εκτός πραγματικότητας.Δεύτερον η ίδια αλλάζει τόσο γρήγορα αποφάσεις και τέλος η παρουσία της είναι σημαντική για κάποιους.

Η Χριστίνα Η Χριστίνα είναι μια έξυπνη και γλυκιά κοπέλα,με βαμμενα ξανθιά μαλλιά, κάστανα ματιά τα οποία δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα ματιά του καθένα

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Η Χριστίνα
Η Χριστίνα είναι μια έξυπνη και γλυκιά κοπέλα,με βαμμενα ξανθιά μαλλιά, κάστανα ματιά τα οποία δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα ματιά του καθένα.Ακόμη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την κολλητή της την Νεφέλη,γιατί μόνο με αυτή νιώθει ασφαλής και χαρούμενη.Ειναι άνθρωπος που μπορεί να καταφέρει τα αδύνατα χάρη στην επιμονή της και βρίσκει την ευτυχία παντού.

Ειναι άνθρωπος που μπορεί να καταφέρει τα αδύνατα χάρη στην επιμονή της και βρίσκει την ευτυχία παντού

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Hawk-Νικος Μισιτσακης
Ο Νίκος Μισιτσακης...Ο Νίκος είναι ο κολλητός του Χρήστου είναι επίσης 27 ετών και συγκατοικεί στην Θεσσαλονίκη με τον Χρήστο.Δουλευει μαζί με τον Χρήστο τα Σάββατα στο ίδιο κλαμπ.Ειναι ψηλός γύρω στα 1,83,αδύνατος μελαχρινος έχει λακκάκια που τρελαίνει τόσο πολύ τα κορίτσια και είναι πολύ γλυκούλης.Ακομη με τον Χρήστο είναι κολλητοί από μικρή ηλικία και είναι πλέον αδέρφια ο ένας για τον άλλον.Τελος ο Νίκος είναι στην ομάδα των above την οποία την νιώθει σαν οικογένεια του μαζί του είναι και ο Χρήστος στους above.

~•Ένα βράδυ και θα με ερωτευτεί•~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon