súťažné covery 5. témy

190 16 13
                                    

Tak sa poďme pozrieť na to, ako ste si poradili s posledným zadaním!

V prípade nedodržania zadania bol max počet bodov 6, normálne však 10.

Každý môže hlasovať za jeden (1) cover, ktorý sa mu najviac páči a ten získať +3 body ako bonus.
Ale čas máte len do 14:30
(aby som to mohla pridať do vyhodnotenia)

Tak sa na to pozrime:

~ • ~

babuprye

••► TatianaLambent ~ 7/10Cover je pekne spracovaný, no má pár nedostatkov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

••► TatianaLambent ~ 7/10
Cover je pekne spracovaný, no má pár nedostatkov. Objednávka žiadala, aby sa nepozeral priamo pred seba - keďže je však dodané, že si to môžete upraviť podľa seba, nebudem to brať ako mínus, no i tak som to chcela spomenúť. Hrad v pozadí je len ťažko zreteľný a sneh pôsobí veľmi umelo - alebo skôr vôbec nepôsobí ako sneh. Čo mi ešte prekáža je názov. Font mi príde celkom nevhodný, no najviac mi vadí jeho farba/efekt. S ničím inými na coveri farebne nesedí a "Q" mi príde až príliš jasné, zatiaľ čo zvyšok názvu je moc tmavý.

••► April_K_Keith ~ 6,5/10
Hoci sa mi nepáči, že rytier má na hlave helmu, no v objednávke stálo, že môžete použiť aj vlastnú fantáziu, takže v tomto prípade ti nemôžem nič vytknúť. Čo však ale vytknúť musím - sneh vyzerá príliš neprirodzene, skôr len ako biele bodky nalepené na obálke. Zámok a jeho ruiny tam síce sú, no rytier ich až príliš zakrýva. Nadpis má pekný font, no jeho prevedenie mi príde zvláštne. Teba ako autora tam poriadne nevidieť, čierna farba písma príliš splýva s pozadím a font tiež nebol práve najšťastnejší. K príbehu by sa mi však táto obálka bohužiaľ nehodila.

••► Ashala20 ~ 7,5/10
Rytíř je zvolen krásně a za pozadí cením. Jen vločky jako sníh nevypadají, chtělo by to najít reálnější sníh a něco s tím provést. Plus bych trochu jinak udělala ten přechod, či co to je v názvu. Kazí to celkový dojem. Vystihnu i to, že z toho cítím spíš negativní náladu, což je velmi dobře.

Body za 5. kolo: 21

EvenetNed

EvenetNed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
rose coversWhere stories live. Discover now