#Stopzigi

45 4 2
                                    

Sery szomorúan lógatta orrát.
-Meghalt?
-Nem, ez a növény eléggé szívós.- próbálta nyugtatni őt Scream.
- Lehet, hogy 2020-ban még az volt de már 2076 van. Nincs víz, levegő, mindent szemét borít, azt sem értem miért hajtott ki!
-A mutánsokat kihagytad.- nevetett a lány miközben a megmaradt poshadt vizet locsolta a szamócára.- És a sketch-el mi van? Találtál már valamit?
- Több ezret. Úgy gondoltam ma egy különleges személlyel kéne foglalkoznod.
- Ki lenne az?
- 2019-ben volt hatalmas botrány.
- Hmmm... már tudom ki az. Érdekes választás. Pont ő?
- Rosszul döntöttem?
- Nem, akartam róla beszélni.- köhintett egyet, majd egy csettintéssel elteleportált.

Csá köcsögök! Ma utalooldal-al fogunk foglalkozni. Igen, egy ranter egy másik rantert kritizál, érdekes, nem? Leszarom, ha én vagyok a 300,000. aki negpróbál vele kommunikálni, remélem hallgatni fog rám. Bár erre nincs sok esély. Mit kell tudni róla? Egy posztjából kiderül, hogy 17 éves, cigizik (#stopzigi), energia italozik, értelmes kommunikációra képtelen és lány.
Muszáj volt ezzel elmenőzni, hogy már 17 évesen tönkre baszod a tüdődet? Mert más miatt mi a faszért írtad volna le? De mindegy, ha ezt akarod csak nyugodtan csináld. Mint ahogy említettem ranter, másokat kritizál de nem akárhogy. Ő inkább érvek nélkül, a tipikus kurva anyád stílusban fejezi ki magát. Néhány embernél jogosan írja le véleményét csak nem a megfelelő módon. Pl: nekem is hányingerem lesz attól, ha valaki  csak közös munkákból építi fel az oldalát, de azt nem úgy közlöm vele, hogy 'te kis 12 éves kurva', mert abból nem fog érteni egy szót sem és megsértődik, a vélemény kifejtő IQ szintjét pedig a 0-val teszi egyenlővé.
De ugorjunk az első pontunkhoz, kezdem kicsit elhúzni az intro-t.

~Én tanítok~
Ezt a kifejezést nem szeretem, nem vagyunk mi tanárok, hogy tanítsunk. Ahányszor valami sérelem éri, azt vágja be, hogy ő nem fikáz, ő tanít. Nagyon sokan hívják a rantet fikázásnak de igazából csak egy agresszívabb kritika, amit ő csinál én csak 'szorít a bugyi'-nak hívom. Értelmetlen össze- visszaság, képtelen érveket felhozni de ezeket már mondtam. Olyan mint amikor egy videó alá olyan megjegyzés jön, hogy apád fasza. Nem tudjuk mit hibázott ebből nem is tanul.

~Kis kurvák~
A válaszai kibaszottúl idegesítően Caps Lock-al vannak írva, olyan nyelven, hogy a nyelvtan tanár elmegy gyónni miután elolvasta.
Csak néhány példa:

Miért baj, ha kínai ruhába öltözködik? Legalább van rajta ruha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miért baj, ha kínai ruhába öltözködik? Legalább van rajta ruha.

Miért baj, ha kínai ruhába öltözködik? Legalább van rajta ruha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

~ Sketch szarok ~Where stories live. Discover now