METEor

644 28 1
                                    

Melis eline şişeyi aldı ve çevirdi.Şişe benim ve Can'ın arasında durdu.Can bana uzun süre bakarak düşündü ve daha sonra git ve şu çocuğu tavla dedi arkamdaki çocuğu göstererek.İşte o anda Rüzgar'la gözlerimiz birbirini buldu.Ona "özür dilerim"bakışı attım ve tabiki bu o bakışı anlamadı ya da ben beceremedim.

Ayağa kalktım ve çocuğa doğru ilerlemeye başladım. Çocuğun yanına geldim ilk önce bunun bir oyun olduğunu anlatacaktım ki Can'ın bakışını gördükten sonra vazgeçtim ve çocukla direk konuşmaya başladım.Ve ilk cümlem "sen iyimisin oldu?" (Yazar notu : neden böyle bir soru sorduğunu bende bilmiyorum.)

Çocuk bana anlamsız gözlerle bakmaya başladı "e tabiki öyle bakar öküz"

SUS İÇSES

Tam çocukla konuşmaya devam edecektim ki bileğimde beni çeken bir kol hissetim.Arkamı döndüğümde bu kolun Rüzgar'a ait olduğunu fark ettim.Beni arabaya bindirdi ve sürmeye başladı.Hiç sesimi çıkarmadım.

Araba durduğunda evine geldiğimizi anladım araban indi ardından bende indim.Beni sabah kahvaltıya götüreceğinı söyledi ve gitti.

*** SABAH***

Otobüsten inip cafeye doğru yürürken karşıdan bana doğru gelen mineyi gördüm ardından meteyi anlaşılan bunlar iyice yakınlaşmıştı hiç aldırış etmeden yanlarından geçtim. Rüzgar çoktan gelmişti.Aman allahım bunlar yoksa onlar Melis'i de mi çağırmıştı ?!?Hemen ardında masada oturan Mine,Can ve Mete'yi gördüm.

ÖKÜZ RÜZGAR?!?!!
Bende masaya oturdum ve konuşmalarına katıldım.Çok geçmeden melis bana süzen gözlerle baktı ve rüzgar mı ne iş? Bakışı attı bende ona en gıcık gülüşümü takınıp sabırsızlanma sonra anlatırım bakışı attım.(o nası bi bakış bende anlamadım )Rüzgar anlamış olmalıki bana dönüp neler oluyor bakışı attı (ALLAHIM NE KADAR ÇOK BAKIŞTIK :D) kahvaltıyı söyledik ve hemen geldi yedik ondan sonra mete garsondan hesabı istedi ve bizde (mine,ben,melis) hesabı mete ile rüzgara kaktırıp çıktık.

< 3 saat sonra >

Saat 16:30 olmuştu 3 bekar kız evimizde oturuyorduk.Kahvaltıdan sonra Melis çok güzel bir film almıştı bizde onu izlemekle meşgulduk.Çok geçmeden Mine'nin telefonu titremeye başlamıştı.Hemen yanımda olduğundan kimin aradığını görebiliyordum.Ekranda:

METEor

Yazıyordu gülerek telefonu mineye uzattım.Telefonu açtı ve "Alo AŞKIM noldu?" Demesiyle melisle ben irkilmiştik.AŞKIM ne ya bunlar işi bayağı ilerletmişlerdi.15 dk kadar sonra mine gelip benim çıkmama lazım mete beni ailesiyle tanıştıracakmış dedi.Hazırlanıp çıkması da 10 dk yi bulmuştu.bende öylece melis'e bakıyordum

ARKADAŞLAR ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN...

Liseli ÇılgınlarМесто, где живут истории. Откройте их для себя