REGULAMENT

107 6 0
                                    

Mai jos aveți regulamentul nostru. Citiți cu atenție pentru că vom avea grijă să ne asigurăm că ați citit tot. Nu suntem aici doar ca să ne batem joc de munca noastră.

Vă rugăm să citiți cu atenție regulamentul.

REGULAMENT

1. Nu ne presați. Fiecare membru face critica în ritmul lui. Nu vrem să vedem mesaje cu: „Nu vreau sa fiu enervant/ă, dar când e gata critica?" sau „Ai idee când ar fi gata critica?". Nu, nu avem timp cât dureaza critica.

2. Nu jigniți. Nimeni nu e obligat să vă aibe lucrările la inimă. Fiecare are un anumit rafinament. Ce ție îți place poate să nu placă altcuiva.

3. După ce se efectuează critica sunteți nevoiți să efectuați o plată. Consumăm din timpul nostru personal pentru critică, așa că nu vă bateți joc de munca noastră. Plata va consta în citirea unei cărți alese de critic. Numărul de capitole este cinci și la fiecare capitol o părere de minim cinci rânduri, ca să ne asigurăm că ați citit.

4. Cine nu efectuează plata, e trecut pe lista neagră.
Ce e lista neagră? Noi facem o listă, iar dacă sunteți trecuți pe ea, ei bine, nu mai aveți dreptul la critică de la grupul nostru.

5. Plata dorim să se facă în timp util. O săptămână maxim.

6. Formularul se compleateaza doar în capitolul special. Nu altundeva. Oriunde altundeva, critica va fi respinsă. Formularul trebuie completat ca la carte .

7. Ca să ne asigurăm că ați citit tot, atunci când se va face comanda, va cerem o parolă. Parola este cartea voastră preferată. Fără parolă, nimeni nu va lua critica în considerare

Mulțumim!

Wattpad Council Team

Critici Where stories live. Discover now