Debilní Zvyk #100

1K 94 14
                                    

Jejich odpovědí na otázku:„Nudím se, co mám dělat?“ bude vždy :„Podívej  se na to anime, co jsem ti doporučil už tak před měsícem. A pak tohle. A tohle. A tohle....“ a pokud jste je včas nezastavili, najdete je mluvit o jejich oblíbených anime ještě teď.

Tak, dámy a pánové, jednorožci a kuřata, je to tady. Moment, na nějž jsme všichni čekali. Konec. A ne, opravdu se Vám nesnažím oznámit Armageddon, mluvím poze o konci této podivné sbírky debilních věcí, které dělají Otaku. Tato knížka byla plná věcí, které mi na otaku přijdou vskutku úsměvné a dokáží ostatní dost vytočit. A ano, sama některé z nich dělám, takže účelem nebylo nikomu nadávat nebo se vysmívat, ale pobavit. A doufám, že se mi to povedlo.
Mně nezbývá, než Vám všem poděkovat. Děkuji Vám za všechno. Hlavně za to, že jste to se mnou ty skoro dva roky vydrželi, že vás to nepřestalo bavit. Za všechny Vaše votes a komentáře. A taky jsem Vám chtěla říct... Mám Vás všechny moc ráda.
Tfuj, to bylo nechutně přeslazený. No nicméně, to je ode mě všechno. Takže se s Vámi tímto způsobem loučím. Mějte se tu hezky.
     Karma off.

Debilní Zvyky Otaku Where stories live. Discover now