Κεφάλαιο 64ο

2K 152 16
                                    

Η Ελίνα κοιτούσε για χιλιοστή φορά τα έγγραφα που είχε στα χέρια της και γύρισε να κοιτάξει τον Μάριο.

"Αποκλείεται να είναι η αδελφή μου η Αντιγόνη, όχι όχι αυτή αυτή πέθανε" είπε καθώς έσκισε τα χαρτιά)

"Αυτό είναι αλήθεια" της είπε και πήγε να την πλησίασε αλλά εκείνη της έκανε νόημα να κάνει πίσω.

"Αποκαλείεται να είσαι η αδελφή μου. Αποκλείεται" έλεγε ξανά και ξανά ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό της από το να τα σπάσει όλα.

Η Αντιγόνη συγκρατιόταν για να μην γελάσει. Από την αρχή γνώριζε πως ήταν αδελφή της και ήθελε να την καταστρέψει και να της πάρει τον Μάριο.

"Δες" είπε και σήκωσε το φόρεμα της ώστε να δείξει το μπούτι της. "Θυμάσαι αυτό το τατουάζ, εγώ είχα γράψει το όνομά σου και εσύ το δικό μου, θυμάσαι; Θυμάσαι και τον έρωτα μου για τον Μάριο" συνέχισε αλλά εκείνη δεν μπορούσε να το πιστέψει.

"Αποκαλείεται να είμαστε αδελφές, δεν μοιάζουμε, με την Αντιγόνη μου ήμασταν και οι δύο μελαχρινές" συνέχισε και γύρισε για να κοιτάξει τον Μάριο ο οποίος της κοιτούσε σοκαρισμένος.

Η Αντιγόνη άνοιξε την τσάντα της και έβγαλε μια μαύρη περούκα. Την τοποθέτησε στο κεφάλι της και μπορούσαν όλοι να δουν πως τα δύο κορίτσια ήταν ολόιδιες.

"Έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά ώστε να αποφύγω το παρελθόν και να μην μοιάζω μαζί σου" της εκμυστηρεύτηκε και ακούμπησε  την πλάτη της στον τοίχο.

Η Ελίνα κοίταξε και τους δύο, μια τον Μάριο και μια την Αντιγόνη.

Αν αυτό ήταν αλήθεια, εκείνη έβγαινε μικρή με τον Μάριο ώστε η Αντιγόνη να βγει με τον εραστή της και εκείνη ήταν έγκυος στον παιδί του Μάριου που το έχασε.

Δεν μπορούσε να πιστέψει όσα γίνονταν.







Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Where stories live. Discover now