Capitolul 3

4 1 0
                                    

Azi a fost prima zi de scoala si a fost ciudat ....

Totul a inceput cand de dimineata m-am trezit si aveam pregatita o camasa si niste blugi cu niste tenisi si vesta cu insigna scolii, imi statea ciudat asa ca am schimbat imbracamintea, mi-am luat o pereche de blugi cu talie inalta si rupti in genunchi , un tricou care imi lasa pielea de pe abdomenul meu bronzat la iveala si o geaca de piele si niste ochelari de soare si rucsacul .

Am plecat cu mama de acasa dar nu am prea vorbit cu ea , dar ea m-a intrebat daca vreau sa ies dupa scoala cu ea la un suc si i-am raspuns sec ca nu stiu iar ea a dat muzica tare . Am ajuns la liceu si ma conduce in clasa , acolo era Cristofer cu gasca lui , niste fete care ma priveau ciudat si isi dadeau aere si inca o gasca care erau ok .

Mama mi-a spus ca trebuie sa plece si am spus ca e ok si ma descurc, apoi m-am pus intr-o banca si am stat singura pana cand Cristofer m-a observat si a venit la mine ,am vorbit ce am vorbit pana cand m-a luat de mana si mi-a facut cunostinta cu gasca lui unde toti erau bucurosi sa ma cunoasca iar tipele care se uitau ciudat la mine acum se uitau super urat .

Dupa ore Cristofer m-a chemat la cafea apoi la film cu gasca lui si inca cativa din alta scoala ,nu prea m-a bagat in seama pana cand un prieten de al lui s-a dat la mine si l-a luat sa vorbeasca cu el apoi tipul a plecat.

Nu a durat mult dupa film ca mi-a spus ca el pleaca si trebuie sa ma duca si pe mine , era ciudat .

Am mers iar el a spus sa mergem pe jos chiar daca e departe pentru ca vrea sa vorbim , a fost tacut dar cand am ajuns in cartier mi-a zis ca nu poate sa suporte faptul ca altcineva ma place si ma atinge chiar daca ma stie de putin timp ,era ciudat apoi m-a imbratisat si a plecat .

in seara aceea  nu am vorbit prea mult cu mama si eram pe ganduri iar dimineata i-am scris ca vreau sa merg cu el la scoala si a spus ca nu poate sa vina si ca ar vrea sa merg la el dupa ore , e ok ?

Am ajuns să....Where stories live. Discover now