2.fejezet

62 4 1
                                    

-1 hónappal később-

-Olivia szemszöge-

Nagyon jó volt az éjszaka Clay-el. Hajnali 4-kor osont vissza a szobájába, hogy átöltözzön. Megint elementünk edzeni. Nagyon elfáradtam. Amikor visszaértünk megreggeliztünk. Később Eric behívatott minket az irodájába.

Kopogtam.
-Gyertek be!-mondta Eric és felállt az asztaltól.
Mindannyian bementünk a szűk iroda helységbe. (Jason, Ray, Sonny, Brock, Clay és én).
-Szóval. Bele is kezdenék... Olívia már 1 teljes hónapja a csapat tagja. Remélem mindenki nagyon jól kijön vele... De van valami amit lehet, hogy már az elején elkellett volna mondanom. Szeretném ha mindenki úgy tekintene rá mint rangidős Bravo csapattagra. Az előző csapat ahol szolgált nagyon lekezelő és udvariatlan volt vele, mert azt hitték, hogy kevesebbet tud mint ők. Ezt megkell, hogy cáfoljam. Olívia mesterlövész kiképzésen vett rész 2 évvel ezelőtt. Nagyon jól céloz, amit szerintem jól ki is használtok. Parancsnoki rangja van, viszont mivel ez Jason csapata, Olívia azzal a választási lehetőséggel élt amiben ő csak mesterlövész és haditengerész. Remélem nem okoz majd gondot úgy tekinteni rá mint vérbeli Seal-re. Egy utolsó dolog amit talán jó ha tudtok. Az édesanyja a testvérem volt, így én a nagybátyja vagyok. Ha valakinek ez probléma akkor szóljon és áthelyezzük máshová! Világos?
-Igen parancsnok!!!
-Akkor jó! Most elmehettek! Olívia, Clay ti maradjatok itt még egy kicsit!-mondta Eric. A többiek lassan kimentek az irodából.
-Üljetek le!-mondta.
-Történt valami?-kérdezte Clay idegesen.
-Ami azt illeti nem. Csak annyit szeretnék mondani, hogy tudom, hogy együtt vagytok. És szerintem mindenki tudja... Azt szeretném kérni tőled Clay, hogy ha tényleg szereted akkor vigyázz rá, és ne hagyd, hogy bármi baja essen!! És ha megtudom, hogy valamivel megbántottad úgy megverlek, hogy még anyád sem ismer meg!-mondta Eric.
-Rendben uram!-válaszolt Clay.
Én csak mosolyogni tudtam...

-Clay szemszöge-

Nagyon meglepődtem amikor a parancsnok elmondta nekünk ,hogy Olívia parancsnok de mégsem vállalta ezt a szerepet a Bravo-nál. Miután a többiek kimentek az irodájából én és Olívia még bent maradtunk, mert beszélni akart velünk. Kicsit megijesztett azzal a mondatával, idézem "És ha megtudom, hogy valamivel megbántottad úgy megverlek, hogy még anyád sem ismer meg!". Tudtam, hogy kemény a parancsnok ,de nem hittem, hogy ennyire.

2 hónappal később

-Olívia szemszöge-

Már mindenki tudja, hogy Clay és én együtt vagyunk. Nagyon sok bevetésem volt már a Bravo csapattal. Megbizonyosodtam arról, hogy nagyon jó csapat. Összetartóak és olyanok mint egy család. Szeretem őket.

Clay-el kaptunk egy közös szobát! Nagyon jó éjszakáink vannak. Szeretem őt!! A legjobb az egészben, hogy a bevetéseken mindig vigyáz rám! Épp úton voltunk a kocsmába. Mindenki leparkolt és be is mentünk! Nagyon jó hangulat volt, mint mindig. Rendeltünk italokat. Épp nagyon jól elbeszélgettünk, amit egy hatalmas robbanás szakított félbe. A földre zuhantam és nagyon sípolt a fülem. Éreztem, hogy nagyon fájnak a lábaim...
Oldalra fordítottam a fejem és láttam, hogy a srácok mind jól vannak. Nagyon messzire repültem el tőlük... Nem bírtam megszólalni se. Megpróbáltam felemelni a fejem. Épp annyira sikerült, hogy megtudjam nézni a lábaim. Egy hatalmas, nehéz fém darab volt  a bal lábamon. A másikba pedig egy közepes méretű lemez darab volt belefúródva... Nagyon fáj mindkettő amikor próbálom megmozdítani. Ekkor egy újabb robbanás hallatszódott az utcáról.
Clay, Sonny és Ray túlélőket kerestek. Láttam Clay arcán, hogy nagyon megvan rémülve. Egyszercsak meghallottam ahogy a nevemet kiabálja. Nemtudtam megszólalni a fájdalomtól.
Aztán Sonny kiabált közvetlenül mellettem.
-Megvan! Itt van!-kiabálta és intett Clay-nek, hogy jöjjön ide.
-Jézusom!!! Tarts ki!-mondta Sonny amikor meglátta a lábaim.
-Gyere Ray segíteni!-kiabálta Clay amikor ide ért és meglátta a fémeket a lábamon és a lábamban.
-Fel kell emelni róla!!!-mondta Sonny.
Clay végig fogta a kezem. Úgy 10 perc próbálkozas után végre sikerült leszedniük a lábamról a nagy fém darabot. Kicsivel később Jason és Matt is odajöttek segíteni. Előszőr megpróbálták elállítani a vérzést, aztán lefertőtlenítették a sebeket és lassan Sonny kihúzta a fém lemezt a jobb combomból. Közben Jason kirohant, hogy az egyik mentőautót megállítsa. (A robbanások miatt nagyon sok mentő volt a környéken, lehetett hallani).

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 05, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Seal Team: Katona párosWhere stories live. Discover now