6

1.9K 70 2
                                    

Melis;

Ben istemişim sapık çıkmasını gibi ben laf işitiyorum.Hayır anlamadığım şey benim ne suçum var ki? Başım beladan kurtulmuyordu her zaman ki gibi. Ah Melis ah! Ne işin var da senin elin adamıyla dans ediyorsun ki anlamıyorum! Bu konuda suçlu olduğum kadarıyla bi o kadar da haklıydım ama. Bilemezdim ne  de olsa. Ve Doruk, Kaan ve Alev başımda dikilmiş öylece bana bakıyorlardı. Ne be! Aaa 2 saatten beri üçününde gözleri beni yiyip bitiriyordu, tabi Alev korkutmak istiyordu ama ürkek bakışlarıyla fayda etmiyordu. Çünkü benim gerizekalı arkadaşımda korkmuştu. Doruk'un beni koruması hoşuma gitse de bi yandan onane ki diyorum. Yani onane! Onu ne ilgilendiriyor ki? Otur otur sıkılmıştım Kaan desem mal mal bakıp kendi kendine söyleniyordu sinirinden. Doruk ise gözlerini bana dikmiş kötü kötü bana bakıyordu, bu çocuk hiç normal bakmaz mı acaba! Alev ise öylece hepimize bakıp duruyordu kuzum. En masumumuz oydu sanırım. Boğazım kurumuştu kalkıp su içmem gerekiyordu. Oturduğum yerden kalkıp mutfağa gidecektim ki Kaan'ın ''Nereye'' diye sormasıyla dönüp ona baktım sonrasındaysa göz devirip mutfağa doğru ilerledim 

''Sana nereye diye soru soruldu dimi?'' demişti Doruk. Onu umursamayıp suyumu içip geri geldiğimde cevabını verdim.

''Seni ne ilgilendiriyor acaba? Kaan sordu ve ben cevap vermedim Kaan sormazken sana noluyo ya'' 

''Her ne bokumsa soru soruldu ve 2 saatten beri senin yüzünden böyle oturuyoruz''

''Ben mi dedim sana otur diye he? Gitseydin kızla yiyişmeye sanane benden sen ne koruyosun ki beni? Sanane?''

''Banane öyle mi bıraksaydım adam seni oracıkta becerseydi he! Olur mu?''

''Bana bak!'' dediğimde Doruk bana yaklaşıp

''Bakıyorum''

''Bir daha benimle düzgün konuş becericek olan sendin kızı! Kızla yiyişmekten beni görebilmişsin hayret''

''Sen beni mi kıskandın'' dediğinde ağzım açık ona bakakalmıştım. Hayır onu kıskandığımı mı düşünmüştü gerçekten. Şaka yapıyo olmalı! Ne kıskanıcam ben bu öküzü! Hem banane. Beni ilgilendirmiyo ki kıskanıyım. Yoksa kıskandım mı? Hayır tabi ki.

''Hayır tabi neyini kıskanıcam senin'' diyip Alev'in yanına oturdum. Doruk ise gülüyordu. Onu kıskandığımı düşünmüştü. Aslında haklı olabilirdi birazcık kıskanmış olabilirdim ama yani o zaman beni neden kurtardı o adamın elinden? Neden? Pislik nolucak! Ne yaparsa yapsın sinir etmeyi çok iyi beceriyordu öküz. Kaan sonunda ağzını açabilmişti.

''Bir daha bara falan gitmek yok unutun! Gittiğini duyarsam Melis çok kötü olur aynı zaman da sende Alev!''

''Ya sanane'' demiş Alev birden bende Alev'in arkasında durup

''Of Kaan başlama yine kurtarmasaydınız o zaman!''

''Kurtarmasaydık ki görseydiniz sonunu dimi'' Alev ile birbirimize bakıp oflamıştık.Eve gitmek istiyorum artık. Cidden fazla sıkmışlardı ve yine Doruk'un evindeydik o beni kaçırıp getirdiği ev. Doruk'a bakıp ''Eve gidelim mi artık? Annemlerde merak etmesin'' dediğimde sadece kafasını sallamıştı.

***

''Anne ben bugün Melislerde kalıcam''

''Tamam anne iyi geceler öptüm'' diyip bana sarıldı. Bizde kalıcaktı bugün. Anneme seslenip odama çıktık. Kötü olaylar başımızdan eksik olmadığı için bugün bolca dedikodu yapabilirdik sanırım. Alev'e rahat etmesi için kıyafetlerimden bir şeyler verdim. Bende o sıra da üstümü değiştirip mutfağa indim abur cubur bir şeyler baktım. İstediklerimi masaya koydum mısırda patlatıp odama yöneldim. Hepsi ağır gelince Alev'e seslendim ''Aleeevv'' diye bağırmamla annem koşarak yanıma geldi Doruk ise merdivenlerin başına dikilmiş bana bakıyordu. Noluyo be! Çok mu bağırmıştım ki? Ah tabi salak Melis öyle bağırırsan korkarlar tabi de bu Doruk ne iş? Annem telaşla ''Noldu kızım bir şey mi oldu''

ÜVEY ABİMWhere stories live. Discover now