Uzaydan Dönüş

9 0 0
                                    

  Tony uzay gemisinde uzanırken yanına Nebula geldi ve elinde bir fotoğrafla Tony'nin yanına oturdu. "Tony, geri döneceğiz...kurtulacağız. Bana güven, bu fotoğraftaki...ben ve ekibim. O zaman da öleceğimizi düşünmüştük ama kurtulduk hatta günü kurtardık. Bir şey olmayacak merak etme." Tony yorgun gözlerle Nebula'ya baktı ve başıyla onaylayarak "Biliyorum, çünkü eğer dönemezsek..."

MARVEL JENERİĞİ GİRER. YOK OLANLARIN FOTOĞRAFI OLMADAN BİR JENERİK GİRER VE DEVAMI DÜNYADAN DEVAM EDER

  "Pepper, sakin ol. Tony geri dönecek. Her zaman döner. Bunu biliyorsun, endişelenmene gerek olmadığını biliyorsun." dedi Steve. Pepper da onun gözlerine bakarak "Biliyorum, çünkü eğer dönemezse ben her şeyimi kaybetmiş bir insan olurum." dedi. Steve onu kendine çekti ve sarıldı. Pepper da ona daha sıkı sarıldı ve gözlerinden gelen yaşları tutamayıp Steve'in omuzunu ıslattı. "Onun için endişeleniyorum, artık olmadığım biri gibi görünmekten bıktım. Birini bulacağım, onu kurtarmasını istiyorum." Ağladığı için kelimeler ağzından yarım yamalak dökülüyordu. İkisi de birbirine sıkı sıkı sarılmışken, anı yüksek bir motor sesi böldü. İkisi de kendilerini toparlayıp ayağa kalktı ve inen jete baktı. Kapısı açılan jetten Nebula ve kucağında baygın olan Tony indi. Pepper koşarak onların yanına gitti. "Ne...ne oldu Neb? O iyi mi?" Nebula olumsuz anlamında başını salladı. "Açlık ve susuzluktan baygınlık geçiriyor. Acil yardım etmeniz gerek." Steve hemen koşmaya başladı ve İntikamcılar Üssü'nün yardım bölümünden bir sedye kapıp koşmaya başladı. Tony'i sedyeye yatırdılar ve içeri girdiler.

2 SAAT SONRA

  Pepper, yanında yatan hasta Tony'nin solmuş yüzüne baktı. Daha fazla bu görüntüye dayanamayacağını anlayıp yanından kalktı ve Üssün mutfağına doğru gitmek için hareketlenmişti ki biri elini tutup çekti. Arkasına döndü ve bunun Tony olduğunu gördü Pepper. Tony, boşta kalan eliyle ona bir şey uzatıyordu. Pepper tereddütle uzattığı paketi aldı ve Tony'nin tuttuğu elini öpüp odadan ayrıldı. Diğerleri görevdeydi, o ise ana holde oturmuş paketi inceliyor ve bir yandan da yatan Tony'ye bakıyordu. Ne göreceğinden habersiz bir şekilde paketin kapağını yırttı ve elini içine soktu. Çıkardığında paketin içindekinin, kendisinin Tony'ye hediye olarak verdiği bir Arc Reactor'ü olduğunu anladı ve üzerindeki yazıyı tekrar okudu "TONY STARK'IN BİR KALBİ OLDUĞUNUN KANITI!!". Gözlerinden süzülen yaşları tutamadı ve eliyle gözlerini ovuştururken arkasından gelen sesle irkildi. Bu Natasha'ydı "O da ne Pepper?", Pepper ani bir hareketle Arc Reactor'ünü paketin içine soktu ve "Hiçbir şey, sadece, Damage Control'den bir bilgilendirme zarfıydı. Boş bir şey yani, diğer çöplerin arasına atacağım." dedi ve hızlıca odadan ayrıldı. Natasha da bilgisayar ekranlarının başına geçti.

  "Bu böyle olmuyor Steve! Yeter artık, diğerlerini geri getirmenin bir yolunu bulmalıyız." dedi Natasha. Steve başıyla onayladı ve "Evet ama daha ne yapacağımızı bilmiyorken ne yapabiliriz ki?" dedi. Rhodey o sırada içeri girdi ve "Şu kahve telvesini lavaboya hanginiz döküyor? Orayı ben temizliyorum yoksa sular gitmiyor. Lavaboya 25 tane telveyi aynı anda dökerseniz tıkanır tabi ki, otel hizmeti vermiyoruz burada!" diye bağırdı. Steve ve Natasha ona şaşkın şaşkın bakarken Steve uzatmak istemediği için direkt konuya girdi. "Bu gerçekten önemli mi Rhodey, hem sen kahve içmiyorsunki. Sana ağır geliyor, herneyse. O konuyu sonra konuşuruz. Thanos'tan herhangi bir iz var mı?", Rhodey "Görmedim, bilmiyorum." dedi. Bir anda binanın alarmları çalmaya başladı. Natasha aceleyle kameralara koştu. Kameraları izlerken "Binaya biri girmiş. Güvenlik sistemleri en üst seviye, bu nasıl mümkün olabilir?!" Rhodey'yle Steve de Natasha'nın yanına geldiler. Rhodey "Adamın yüzünde maske var ve kapişon takıyor. Kim olduğu anlaşılmıyor ki." dedi. Steve'de "Adam çok çevik ve hızlı, silahlar ona yetişemiyor." dedi ve tam o anda ön kapı çaldı. Üçü de aynı anda geriye doğru yürüyüp kapıya doğru baktılar. Kapı bir daha çaldı ve üçü daha da şaşırmışken kapının yanındaki koridordan gelen Pepper "Ben açarım!" diye seslendi ve kapıyı açtı. Karşılarında siyah maskesini elinde tutan Clint Barton, namıdeğer Hawkeye'ı buldular. Natasha şaşkınlığını üzerinden atarak "Clint!?" diye bağırdı ve ileri atıldı. Clint de gülümseyerek ona doğru yürüdü ve sarıldılar. Steve ve Rhodey'nin de yüzü gülüyordu. Rhodey şaşkınlığını bir kenara atarak eski dostuna doğru yürüdü ve birbirlerine dostça sarıldılar. Rhodey hemen "İyide neden silahları çalıştırdın? Sadece kapıyı çalabilirdin." diye sordu. Clint ise soruyu sanki bekliyormuş gibi gülümseyerek cevapladı "Evde olduğunuzu başka nasıl anlardım ki." dedi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İntikamcılar: ParadoksWhere stories live. Discover now