1.Kapitola - Prvotřídní výkon

1.9K 173 10
                                    

Nad hlavou mi hrál Justin Bieber a já se mohla posrat.Okamžitě jsem šla k rádiu a zapla si Numb od LP.Mnohem lepší.Sedla jsem si zase ke stolu a pokračovala dál.

"Violeto!!Kde se zase couráš?Vylez".Řekl někdo za stěnou.Naštěstí ona o téhle místnosti nevěděla a ta páčka je uložená na tak dobrém místě že i v tom jejím titěrném mozečku neví,kde bych mohla být.

"Neříkal tvůj fotr ,že bude doma?"

"Jo ale ona se baztak zase někam schovala a učí se.Šprtka.Pojď půjdem flirtovat".

"I.T ,kde se nachází Hanna?"

"V sektoru 5 neboli jinak obývák".

"Fajn".Řekla jsem a vstala.Otevřela jsem dveře a zavřela je.Šla jsem přes chodbu a všude lidi.Přišla jsem do kuchyně a vzala si z ledničky Colu.Ze špajzky zase nějaké ovoce a v tom mi něco padlo do oka.Niť.Tu jsem vzala sebou.Pak ještě balík chipsů a šla jsem zpátky do pokoje.Neměla jsem náladu vidět Hannu.Jenomže to bych nebyla já ,kdych ji napotkala.

"Podívejte moje sestra šprt prochází".Nastavila nohu a já zakopla.Naštěstí jsem to ustála.Přišla jsem do pokoje a zavřela.Ujistila jsem se že tu zde nikdo není a otevřela dveře od mého království.Zavřela jsem je a mohla zase pracovat.

Přetavila jsem plech a dala ho na druhý plech.Vzala jsem šroub a přitavila k tomu plechu.Vytvořila jsem nohu.Zkusila jsem ji  a padlami.Byla z titánu.Dobře pružila,to bylo výborné.Sundala jsem ji a dala do výklenku.Udělala jsem to samé akorát na druhou nohu.Dala jsem ji do výklenku a začla pracovat na celém těle.

Po 5 hodinách poslouchání Linkin Park,žraní chipsů a pití coly jsem dosáhla potom, čeho jsem si myslela že je nesplnitelné.Vyrobila jsem Iron oblek.Mohla jsem bý na sebe pyšná.Teď už jen zprovoznit systémy a létající schopnosti a Starkův oblek bude hotový.Akorát v ženském provedení.Otevřely se dveře a vstoupil táta.Když to viděl upadla mu málem čelist.

"Tati já to dokázala".

"Jsem na tebe hrdý a hádám že si u toho žrala chipsy a pila colu".
"Jo" Řekla jsem a usmála jsem se.Ale i povzdychla.

"Co se děje?"

"Chtěla bych potkat Tonyho Starka a povědět mu o mých vynálezech".

"Budeš mít možnost".Řekl a já zamrkala.

"Zítra půjdeme na jeho večírek".

Děkuji za obrovskou podporu.Myslela jsem si že tenhle příběh bude pasé.Děkuju vote a koment potěší... :) :3

Iron WomanWhere stories live. Discover now