Ötödik lótusz

122 12 5
                                    




A hideg végigfutott a gerincem mentén a dallamosan dörmögő hangjától. Egy hosszú sóhaj szökött ki számon ahogy kezeit felvezette nyakamon és kibontotta a hajam, majd gyengéden a tincsek közé túrt. Szemébe nézve tudtam, hogy most meg szeretne csókolni, és mikor mozdult is, hogy megtegye elfrodítottam a fejem. Ajkai arcomra érkeztek.
-Miért nem csókolhatlak meg?-tekintett rám bánatosan.
-Nem szeretném. Majd egyszer talán. Most még nem akarom.
-Rossz emlék?-egyből rátapintott a lényegre, a levegő beszorult a tüdőmbe.
-Igen. De nem lényeges, hogy mi történt akkor, ha kitöltődik majd azaz űr a lelkemben akkor majd újból meg tudom tenni.-halványan elmosolyodtam, tekintete gyengéd volt és magával ragadott.-Most csak érezzük jól magunkat. Menjünk a nappaliba.-bontakoztam ki karjaiból, majd kezét megfogva a helység felé vezettem.

A nappalim nem volt valami nagy, helyet kapott benne egy három személyes kanapé, egy tévé és egy dohányzó asztal. Meg a hangulat kedvéért rengeteg növény a padlón és felfüggesztve a falra. Talpunk alatt itt is egy bolyhos szőnyeg terült el. A hatalmas kétszárnyú terasz ajtón a napsugarak betörtek majd az egész padlózatot beborították. Tudtam, hogy mit fogunk csinálni. Nana ameddig kinézelődte magát én addig arrébb húztam az asztalkát, így rengeteg helyet csaltam elő a helységben. Kérdő tekintettel felém fordult.
-Te mit csinálsz?
-Helyet?-kérdeztem vissza nevetve mintha nem lenne egyértelmű a tevékenységem.
-De minek?-telepedett le a kanapéra majd térdein megtámaszkodott.
-Napozni.-jelentettem ki, szeme még mindig értetlenséget tükrözött.-A szőnyegen fekve szoktam napozni. Ez az egyik kedvenc tevékenységem mikor idesüt a nap. És nem mellesleg...-térdeltem le elé amire kicsit meghökkent és hátrébb húzódott, arcához hajova lehalkítottam a hangom-meztelnül szoktam.-mosolyodtam el csintalanul és rákacsintottam.
-Ooo-csak ennyit tudott kipréselni magából-én is napozzak veled?
-Hát döntsd el.-húzódtam el tőle és helyezkedtem el a szőnyeg egyik felén helyet hagyva neki-Tőlem maradhatsz ott is és nézheted.-rántottam meg a vállam, persze tudtam, hogy úgyis utánam jön. És milyen igazam lett.

Mellém telepedeve a testtartásából látszott, hogy zavarban van. Törökülésben elé helyezkedtem és magasba elemtem a karjaimat.
-Kezd el te. Vedd le rólam.-bíztattam. Pólóm aljáért nyúlva, majd megragadva azt óvatosan és lassan lehúzta rólam. Immárom újból fedetlen felsőtesttel mutatkoztam előtte.-Most én jövök.-vonakodva, bár megtette ugyan azt a mozdulatot amit én, hogy kényelmesen megfoszthassam csíkos pulcsijától. Most már ugyan annyi textilbe burkolva ültünk egymással szemben, mélyen a másik tekintetébe burkolva. Elnevettem magam, nem tudom miért, talán azért, hogy oldjam a zavarát. Úgy látszik hatott a cselekedetem mivel ő is neki kezdett. Édes kacagás hangzott végig a házon, kellemes bizsegés indult útjának a gyomrombam. Nana hamar levetkőzte magáról ezt az érzést és utána a ruháit is, én meg ugyan úgy követtem mozdulatait. Teljes meztelenségben végül egymás mellett fekve helyezkedtünk el a puha bolyhok között és hagytuk, hogy a napsugarak olyan testrészeket is elérjenek amiket nem igazán pillanthat meg sokszor. A meleg nyalábok bekötöztek a bőröm alá és hagytam, hogy ringasson egy ideig. Hirtelen felülve a telefonomért nyúltam, a mellettem fekvő kicsit megrezzent a sebességem miatt, majd végig követett tekintetével. Párat pötyögve a készüléken hamarosan kellemes zene töltötte be a helységet. Visszafekve fejemet oldalra fordítva a rózsaszín szépség szemébe mélyedtem és nem szakadtam el tőle. Hosszú percegik egymást bámultuk, a dallamok simogattak minket, élveztük a pillanatot.

-Ha a szádon nem csókolhatlak meg akkor azt a tested több részén bepótolhatom?-suttogva kérdezte, szavai végigcsorogtak a testem minden pontján, de egy szó se jött ki a torkomon. Aprót bólintva adtam tudtára, hogy igen, megteheti. Kezét lassan felemelve hasamra fektette és puha ujjbegyeivel táncot járt rajta. A libabőr a bőröm minden centijén végigfutott, elmosolyodott. Szótlanul közelebb hajolva az állkapcsom élére lehelt csókot. Puha és meleg érintés. Ez sokkal gyengédebb volt mint azon az estén adott, ez sokkal intimebb volt. Ebbe beleszorult az a félelem amit a többiek okoztak neki, hogy nem láthat többet. Kezemet vállán felvezettem, majd nyakán és végül tarkójánál a haja tövénél álltam meg. Gyengéden irányítottam és kértem, hogy még több csókkal borítson be, többet akartam ebből az érzésből. Eleget téve kérésemnek teljesen felém mászott, lábam közé térdelt és úgy haladt egyre jobban lefelé. Mellkasomra, melleimre és vissza a nyakamra. Jobb vállamon végig haladva leakasztotta karomat nyakából és egészen a tenyerem közepéig végig csókolt. Kezemmel arcára simítottam amibe kézségesen simult bele. Hamarosan figyelmes lettem egyre jobban hozzám simuló ölére és izgalmára. Nyakába kapaszkodva újból közel húztam magamhoz, de most fordítottam a tevékenységen, én kezdtem el állát ás nyakát behinteni puha nedves csókokkal. Aprókat sóhajtva támaszkodott felettem.

Lótuszvirágom ~ Na JaeminWhere stories live. Discover now