p r o l ó g u s

26 3 1
                                    


S o d r ó d j   v e l e m 🌊


Kint zuhogott, villámlott és dörgött, nagyon nagy vihar uralkodott a város fölött.
Takarómat feljebb húztam magamon, megittam az utolsó korty kakaóskávémat is, majd a bögrét a földre helyeztem, a kanapé mellé, amelyen feküdtem.
Csodálkoztam a vihar miatt, hiszen már május közepén voltunk, ilyenkor mindig jó idő volt, ahogyan észrevettem az eddigi években.
A laptopom az ölemben volt, zenét hallgattam rajta, miközben egy novellán dolgoztam. Az iskolában jelentkeztem egy pályázatra, ahova egy novellát kell benyújtani (sajátot), viszont nem nagyon van hozzá ihletem.

Épp egy dal éneklésének a közepén voltam, mikor is megszólalt a telefonom. Hálát adtam az égnek, mivel nagyon nem akartam írni, viszont nem találtam egy nyomós okot sem ahhoz, hogy abbahagyjam.
- Igen? - vettem fel a telefont.
- Kiara, én vagyok az, Reece! - kiabált bele a telefonba egy igen ismerős hang, amihez hamarosan csatlakozott egy kis elemzés. Reece... Ismernem kellene?
Gondolkodtam vagy két percig, mikor is bevillant...
- Reece! - kiabáltam fel, laptopom a földre esett, de szerencsére nem lett baja. Izgatottan ugrándoztam az ágyban, majd elsírtam magam. - Te hülye állat! Miért nem kerestél eddig? - szipogtam.
Néma csend telepedett a telefon túloldalára, végül  Reece megköszörülte a torkát.
- Mit szólnál hozzá, ha holnap találkoznánk? Visszaköltöztem a városba, jó lenne látni téged. Hiányzik az arcod... mindened - mondja szégyenlősen, mire mosoly szökik az arcomra.
- Persze, találkozzunk! - feleltem boldogan.

Megbeszéltük a találkozót, mikor és hol fogunk holnap találkozni. Ezután elköszöntünk egymástól...
Borzasztóan boldog voltam, s izgatottan meséltem el anyának mindent, mikor hazaért a munkából. Mit ne mondjak, ő nem repdesett úgy az örömtől, mint én, de hát ő anya. Sok minden megváltozott azután, hogy Reece elköltözött...


[ ENNYI A PROLÓGUS ]
[szóval, ez az ötödik magyar könyv (ha jól láttam), amely a New Hope Club bandával íródik/annak tagjával, tagjaival, emiatt pedig izgatott vagyok! remélem tetszeni fog egyeseknek ez a törtébet, hogy lesz legalább egy két személy, aki olvasni is fogja:))) puszka]

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: May 29, 2019 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Sodródj velem... 🌊 || R.B.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz