*3*

6 0 0
                                    

*jk*

Het is weer maandag yay school. "Moest dat?!" roept joni opeens. "Ja want JONI IS VERLIEHIEFT JONI IS VERLIEHIEFT" "shhh" "e e echt" zegt Lisa haar gf opeens. 

*joni*
Ik ga hem vermoorden.  "Babe...  I ik b ben Polyamorie" (dat is dat je zegmaar verliefd kan worden opmeerdere mensen" zeg ik bang.  "G ga jr me verlaten?" vraagt ze.  "A als dit erger word zal k wel moeten ben k bang het spijt me prinses" ze huilt zacht en ik knuffel haar.  "Ik ga jr nog niet verlaten babe" "het is okay ik ken het gevoel ik ben alleen niet..." "het is okay maar verlaat me nog niet pls" smeek ik haar.  "Nog niet.....  I ik ben o op j j jungkook" ik ben even stil. "Ga naar hem toe,  hij vind je leuk jullie hebben elkaar nodig" "ma" ik onderbreek haar "het is okay echt" "dankje ik hou van je altijd als gedaan en zal ik altijd blijven doen" ze kust me nog 1 keer zoals alleen zij dat kan. Doei Lisa.  "Wacht!" roep ik als ze wil weglopen. "He" "we blijven vrienden right" vraag ik "altijd girl" ze lacht en loopt naar jungkook ik loop maar naar mn broer yoongi en huil in zijn armen.
Hij staat met zn beste vriend namjoon waar ik een kind of crush op heb maar het boeit me nu niet meer.  Als ik een beetje rustig ben vraagt hij wat er is.  "T is over...  Lisa is op jungkook en ik op...  Iemand die je niet kent... " "maar als je verliefd ben op iemand anders waarom ben je dan zo sad" vraagt namjoon.  "NAMJO" "ik ben Polyamorie" namjoon knikt begrijpeli"En ze crushed op je" zget yoongi.   "YOONGI STOP MET HARDOP DENKEN" roep ik.  Namjoon jacht en geeft me een kus op mn wang en loopt dan weg. 

*na school*

Jinnie_: ik dacht jij verandert je naam dus ik ook!!  🙃

Jojo_: ke...

Jinnie_: wat is er??  Heb k iets verkeerd gezegd??  😢

Jojo_: nee nee nee.... 

Jinnie_: wat dan??

Jojo_: ken je polyamorie? 

Jinnie_: OMG JA IK BEN DAT

Jojo_: same en k ben dus op 2 mensen en k vertelde dat aan mn gf en ze zei dat ze dat niet was maar wel op iemand anders was mijn beste vriend die guy van de call van laatst en toen heeft mn broer tegen mn crush gezegd dat k m leuk vind

Jinnie_: ahw... 

Jojo_: ja mn crush gaf me een kus op mn wang

Jinnie_: ik ken dit verhaal....  W wacht.....  Heet je crush kim namjoon? 

Jojo_: ja? 

Jinnie_: dat is 1 van mn crushen

Jojo_: ow... 

*dag later*

Jojo_: JIN HELP

jinnie_: supp? 

Jojo_: mn school organiseert een bal en k moet een date mee nemen t probleem is.....  Mn broer heeft als iemand....  Zn crush... 

Jinnie_: ga met namjoon

Jojo_: die kan dus niet die dag....

Jinnie_: en nu? 

Jojo_; kan je zaterdag?

Jinnie_: nee ik heb een afspraak met namjoon....

Jojo_: ik heb echt een goud idee....

Jinnie_: vertel...

-----------------------------------------------------------
MOEHAHAHHAHAHA IK VERTEK LEKKER HELEMAAL NIKSSSSS!!!!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Text love 💜Where stories live. Discover now