A H

3.1K 168 42
                                    

Evet bu jeon piç jungkook tu. Niye böyle yapıyor ondan kurtulmaya çalışıuorum o beni kendine daha çok çekiyor. Adama vurdu beni kaldırdı ve sürüklemye başladı. Sonra arabaya bindirdi ses çıkarmadım bakalım bu sefer ne zırvalayacak..

🌌🌌🌌

Beni eve çıkardı. Sonra o amcayı bile umursamadan eve girdi. Sonra beni koltuğa attı ve karşıma oturdu.

"Artık dayanamıcam anlatıyorum."

Sesiz kaldım ve anlatmaya başladı.

"Beni baban zorladı. Beni tehtit etti. Eğer senden uzaklaşmazsam beni geçmişimle tehtit etti eun!hani o mesajlaşırken anlattığın öpüşmeyi okulda duyururum ve seni yapmadığın şeyleri yapmış gibi gösteririm dedi."

Babam ne zamandan beri mafyacılık oynamaya başladı.

Ayağı kaltım gidecekken belime sarıldı. Ne gidicem tabi babama gösterem gününü.

"BIRAK!!"

"Olmaz gitmene izin veremem."

"Şuan çok sinirlisin eun,gidemzsin."

Dedi ve elini göğsüme doğru çıkardı. Bir eli hala belimi tutarken diier eli göğsümü hafif sıkıp oynuyordu.

"Ne yapıyorsun?"

"Sinirlerini almaya çalışıyorum."

"Olmayan bir şeyi nasıl olıcaksın,hem kaşınma sana karşılık falan verecğimi falan düşünüyosan yanılıyosun."

"Zaten sana karşılık ver demedim,özür dilerim beni affet. Sana onları söylemek istemezdim zaten bunları bile bile gönlüme yerleşmene izin verdim. Beni affet o iki gün çok kötüydü seni görememek, kokunu içime çekememek,seni öpememek,ama sana bu akşam red edemeyeceğin bir teklfim var."

Dedi ve beni kendine çevirdi dudak ve burun arama dudağını değdirdi ve orda uzun süre kaldı sonra anında dudağıma yapıştı ve öpmeye başladı. Bende ona ayak uydurarak öpmeye başladım hiç bir şey umrumda değil,trip se trip sonra atarım. Sadece onu istiyorum. Kollarımı boynuna sararak biraz havalandım ve bu şekilde daha rahat öpebiliyodum ellerini belimden indirip kalçama getirdi ve beni kucağına aldı,bende boş durmayıp bacaklarımı belime doladım sonra yavaş yavaş odasına gittik sonra bir anda beni yatağa attı. Sonra bağdaş kurarak kucağına aldı hem bacapımı okşuyor hem eteği biraz daha açıyordu benim ellerim armut toplicak hali yok hemen kucağında bacaklarını açmış olduğu dizlerimi oraya soktum ve kafasının biraz yukarı kalkmasını sağladım o sorada elimi yavaş yavaş penisine götürüyordum işaret parmağımı penisine sert bir şekilde bastırdım,sonra inledi ve öpüşürken güldüğünü anladım sonra yavaş yavaş boynuma geldi,bildiğiniz sömürdü.

"Yavaş ol gerizekalı acıdı."

Sonra küçük küçük öpmeye başladı.

Gerisini yazamam kusura bakmayın terbiyem bu kadarına el veriyo.

Yazar bu bölümde sapıttı
Ödölflsd

My Teacher | :: Jeon JungkookWhere stories live. Discover now