26 | Onu mecbur bıraktınız

11.4K 513 83
                                    

" Eğer bir şansım olsaydı, birkaç şeyi hiç yaşamamış olmayı dilerdim.
Öyle birkaç şey deyip geçemiyorum, bazı olaylar insanı çok değiştiriyor.
Çok fazla değiştiriyor. „


Levent:

Evdeki her şey üzerime üzerime gelmeye başlayınca kendimi dışarı atmıştım. Hâlâ o adi heriften alacağım intikamın planını yapmamış olmanın verdiği huzursuzluk vardı içimde.

Benim yıllar yılı sevdiğim, kalbimi verdiğim, kendimi bir türlü layık göremediğim kadına edilmeyecek kötülüğü etmişlerdi.

Ama planım tamamlandığında, intikamım alındığında onlarda öyle bir şey eksiltecektim ki... Bir daha doğrulamayacaklardı. Hele ki o Bora Hanzade'den... Onunla hesabım çok başka olacaktı.

Bu soyadının her şeyini araştırması için görevlendirdiğim adam arayınca istemsizce gülümsedim.

"Bakalım Hanzade'ler kimmiş?"

Aramayı cevapladığımda adam kısa keserek tüm bilgileri dosya şeklinde ofisime yolladığını söyleyince direkt olarak oraya gittim.

Evet, masamın üzerinde siyah bir dosya vardı ve açılmak için yalnızca beni bekliyordu. Bora'dan başlayarak bilgilerin işime yarayan kısımlarını zihnimde şöyle not ettim.

Bora Hanzade:

27 yaşında...
Mihriban Hanzade ile resmi olarak evli...
Henüz bir varisi yok...
Babası Demir Hanzade dört ay önce faili meçhul bir şekilde ölü bulundu...
Annesi Derya Hanzade...
İki kardeş...
Kız kardeşi Aysun Hanzade...

Sayfaları ilerleterek Aysun Hanzade'nin sayfasını açtım.

Aysun Hanzade

19 yaşında...
Bekâr...
Zade Holding'in yüzde on dokuzluk hissedarı...

Bir kız kardeşi vardı. İşte buydu. Bora Hanzade'nin hassas noktası kız kardeşiydi.

Benim de öyle değil miydi? Hayal'i kaybettiğimde kaç yaşındaydım? Hayal'i hatırlayınca elimin titremesine engel olamamıştım. Dosyayı bırakmak zorunda kalarak başımı ellerimin arasına alırmen gözlerimi kapayarak sakinleşmeye çalıştım. Onu o kadar özlemiştim ki... Çocukluğumun, gençliğimin, hayatımın onsuz geçen her senesinden nefret ediyordum.

Ben ona bu denli düşkünken o küçücük yaşında beni bırakıp gitmesi haksızlıktı. Ben sekiz yaşındayken onunla böyle anlaşmamıştık. Bana benden önce gitmeyeceğine söz vermişti. İlk ben gidecektim işte. İlk ben gidecektim.

Sözünü tutmamış... Gitmişti.

İşte... Planımın ilk aşaması buydu.

Aysun Hanzade'yi kendime âşık edecektim.

Zira bu dünyada cehennemi bizzat yaşamıştım. Bora'ya da yaşatmak zor olmayacaktı.

Bilgilere bakmaya devam ederken keyfim biraz yerine gelmişti. Bakalım kız kardeşi bana sırılsıklam âşık olduğunda ne halt edecekti Bora?

Canan Hanzade'nin sayfası açılınca istemsizce durmuştum. İnkâr etme gereği duymayarak kadının güzel olduğu sonucuna vardım. Çok hain bir güzellikti ama.

Fazla uzun olmayan sarı saçları ve hiç de masum görünmeyen renkli gözleriyle bu kadından iyi bir işbirlikçi olabilirdi. Tabi bunun için biraz ilgi gerekiyordu.

Belki de bu şerefsiz adam Mihriban'ı elde ettikten sonra onu kendi için yeterli bulmamıştı. Benim uğruna her şeyi yerle bir edeceğim kadınına bunu nasıl yapmıştı bir türlü aklım almıyordu.

DİLHUN 1 | Yıllanmış Aşk Where stories live. Discover now