Proloog

37 3 1
                                    

Blaise

Mijn dag zag er zo normaal uit en nu zit ik hier. Twee onbeschofte hufters hebben me hier op een stoel gezet en touw om mijn lichaam heen gebonden, waarom ben ik hier? Wat in hemelsnaam moeten ze met mij? Ik ruk aan het touw om mijn polsen die in mijn huid snijd, hoe hard ik ook mijn best doe om mezelf te bevrijden uit deze verdomde strakke knopen, niks helpt.

Ik wil niet aan de blikken van mijn ouders denken als ze me hier zo zien, ze zouden doodongerust zijn, de angst in de ogen van hun wil ik never nooit te zien krijgen, zal ik hier eigenlijk ooit wel uitkomen? zal ik überhaupt mijn ouders nog te zien krijgen?

Mijn hart gaat veel te snel op en neer als ik de kamer rondkijk. Meestal verwacht je een donkere kamer als je ontvoerd wordt maar dit is het tegendeel, alles is vel verlicht door de zon, ik zie alle hoeken en gaten, het lijkt alsof we - dat neem ik aan omdat ik ergens vaag andere stemmen hoor - in een grootherenhuis zitten, de hele kamer is tot in de puntjes uitgewerkt terwijl er geen meubelstukken instaan, ik ga ervanuit dat de vorige bewoner een oog voor detail heeft gehad, zullen er meer mensen zoals ik hier hebben gezeten?

Recht voor me is een grote witte deur die gesloten is, ik weet niet waarom maar dat ding brengt me de stuipen op het lijf, god Blaise een witte deur, waarom zou je daar bang voor zijn?

Hadden we al gezegd dat ik zowat dood ga van de hoofdpijn? Het gebonk is bijna niet te onderdrukken. Ik bijt op mijn lip om pijn te onderdrukken tot ik een metaalachtige smaak proef. Gaat het altijd zo, iemand ontvoeren? Het slachtoffer in een lege kamer gooien, vast binden om vervolgens alleen achter gelaten te worden?

Ik heb geschreeuwd toen ze me meenamen, ik schreeuwde om hulp maar door de hand die om mijn mond werd geslagen kwam ik niet zo ver, ik schreeuw nog steeds, ik schreeuw de longen uit mijn lijf maar ze lijken me niet te horen, alsof ik keihard genegeerd wordt.

Allemachtig ik heb nodig wat water nodig, mijn keel voelt als schuurpapier als ik slik en mijn lippen zijn droog. Waarom zouden mensen iemand ontvoeren? en waarom ik?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

His dangerous waysWhere stories live. Discover now