Daruma-san dívka, která uklouzla

427 25 0
                                    


Daruma-san je dívka, která uklouzla v koupelně, zemřela a ještě jí při tom vylétlo oko z důlku. Pokud ji vyvoláte u sebe doma – tak, že ji třikrát vyzvete, ať se ukáže – bude vás celý den pronásledovat a pokud vás dožene, je to váš konec.

Pro vyvolání ducha ženy, která uklouzla v koupelně, zarazila si přitom vodní kohoutek do oka a umřela. Duch by vás měl pronásledovat celý den, cílem je nenechat se chytit. Předtím, než půjdete spát, zhasněte všechna světla a napusťte vanu. Vlezte si do ní tak, abyste byli uprostřed a čelem ke kohoutku. Zavřete oči, začněte si mýt vlasy a u toho opakujte: "Daruma-san, Daruma-san, proč jsi uklouzla?" a opakujte to tak dlouho, dokud s mytím vlasů neskončíte. Až ucítíte něčí přítomnost, zeptejte se: "Proč jsi uklouzla v koupelně?" Opatrně vstaňte a vylezte z vany, oči stále zavřené. Opusťte koupelnu, zavřete dveře a do rána do koupelny nikoho nepouštějte. Na druhý den vás bude žena pronásledovat. Můžete ji zahlédnout koutkem oka, když se ohlédnete přes rameno. Jak se bude den chýlit ke konci, bude se k vám stále přibližovat. Pro skončení hry při zahlédnutí musíte říct "Kitta!" a mávnout rukou v gestu, jako byste něco přesekávali. Pokud hru neukončíte před půlnocí, žena vás bude pronásledovat ve snech a pravděpodobně se vás pokusí zabít.



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ZDROJ1:   https://www.koule.cz/novinky/10-japonskych-mestskych-legend-co-vas-vydesi-vic-nez-jejich-filmove-horory-73087-shtml/

ZDROJ2: http://renee-hime.blog.cz/1510/zakazane-hry

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Japonské Mýty a LegendyWhere stories live. Discover now