2. The job interview

9 0 0
                                    

I dag er dagen. Jeg ringede for 2 dage siden og snakkede med deres manager som skaffede mig en jobsamtale i dag. Der står stadig kasser i hele min lejlighed og det eneste der er styr på er min køkken og mit toilet. Ikke engang mit værelse, der står kun min seng.

Klokken blev lidt i 10 og jeg gik ned til min lille lyseblå bil og kørte mod London. Jeg havde et portfolio med til både sange og tøjdesign. Så kunne de se at jeg til hver en tid kunne hjælpe deres stylist. Jeg gik ind af døren præcis klokken 11:30 som aftalt og mødte en smilende dame der førte mig ind i et ret stort rum med sofaer og en masse fyldte, dampende kaffekopper. I sofaerne sad 5 spændte mænd og en ældre mand på omkring 50. Jeg listede genert ind men mødte 6 sæt øjne da jeg nåede hen til sofaerne og gav dem hånden en efter en. Jeg havde allerede undersøgt lidt så jeg vidste godt hvem der var hvem. Harry var klart min favorit med hans let åbne skjorter og mange tatoveringer. Der er kun plads i den ene sofa mellem Liam og Niall, så dér satte jeg mig. Deres manager startede samtalen let med at fortælle lidt om drengenes situation osv. Jeg nikkede nysgerrigt og fortalte genert om mig selv om hvor jeg kom fra, hvilke uddannelser jeg havde og hvad jeg kunne hjælpe dem med. Manageren smilede efter min lille tale og sagde så "Jeg er bange for at en anden har fået jobbet som at skrive sange, men stylisten vil hellere end gerne have din hjælp. Så du kan designe deres tøj og vælge deres outfits?"
Jeg sank en klump, øv... Jeg nikkede efter lidt tid, jo det ville jeg jo egentlig gerne.

Derefter snakkede jeg lidt med drengene for at lære dem at kende og så kørte jeg hjem. Det var en kølig dag i maj og det havde regnet hele dagen, så jeg tog en stor sweater på og lavede en kop varm kakao med skumfiduser i. Uhm, favorit drikken.

Håber på at være lidt mere aktiv resten af ferien
~ Love Maybee❤️

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jan 06, 2022 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

The tattoo man H.SOnde as histórias ganham vida. Descobre agora