Hoofdstuk 4

274 22 0
                                    

Pov Lynn

Ik mis mijn groep. The Green Hill Dragons. Ik was daar blij. Ik ben hier voor mijn kleine zusje. Ze heeft me opgegeven. Ze wil graag een prinses worden en dit leek haar de manier om die droom te vervullen. Want als ik koningin word, dan wordt zij prinses.

'Lynn, die jurk staat je prachtig. Dat paars staat fantastisch bij je blonde krullen.' Zegt Camilla Red Wing. 'Dank je, jij ziet er ook fantastisch uit.' Zeg ik. Haar tropische uiterlijk en haar licht groene jurk staat haar fantastisch. Ik kwam Cammila vandaag tegen bij de kenismakking en het klikte.

'Zo fijn om iemand hier te hebben die leuk en vriendelijk is. Sommige meisje doen alsof ze hier in een oorlogsgebied zitten. Ze vertrouwen je niet en zijn bang dat je ze verslaat. Nou don't worry ik wil hier gewoon zo snel mogelijk weg.' Zegt Camilla.

Ik stem er mee in. Ik wil gewoon geen koningin worden. 'Nou laten we die eetzaal zoeken. Ik heb trek.' Zeg ik. 'Ja goed idee.' Zegt Lynn en we wandelen samen naar de eetzaal. 'Uw naam staat op een bordje.' Zegt een wacht. We knikken en zoeken onze namen.

Pov Camilla

Lynn zit tot mijn spijt helemaal aan de andere kant van de tafel. Ik zit naast Amber en Lucy. Lucy van de Royal Dragons en Amber van de Blue Wings. 1 van mijn ooms bondgenoten. Waarom zit in hier naast. Tegen over mij zit Jessica Green Wing.

Waarom moet ik hier zitten. Ik wil hier niet zitten. Ik heb niet echt haat naar de monarchie maar blij ben ik er ook niet mee. Maar waarom zit ik bij mijn groeps bondgenoten. Opvallend. 'Nou ik ben Amber.' Zegt een meisje en steekt haar hand naar me uit. 'Camilla, aangenaam.' Zeg ik.

'Hebben je ouders je ingelicht van het plan.' Zegt Amber. 'Nee, welk plan.' Zeg ik. 'O my god, je bent er buiten gehouden.' Zegt Amber. 'Ja, waarschijnlijk wel. Dat is niet de eerste keer.' Zeg ik. 'Nou, laat ik het je vertellen. We kunnen alle hulp gebruiken.' Zegt Amber en begint me het meester plan te vertellen.

Kuch kuch echt het faalt, dit plan van koningin worden. Dat is niet aan ons. Je kan je best doen maar meer niet. 'Ik vraag wel om hulp als ik die nodig heb. Maar het hoofdplan is Jessica op de troon te krijgen.' Zegt Amber en begint te praten met Jessica.

Jessica aka Jess, echt een vreselijke persoonlijkheid. Ze groette me met dat ik dik leek in mijn jurk. Ik heb het er maar gelaten en negeer haar. Lucy naast mij begint een gesprek met mij. 'Christian kan goed zoenen en is zo knap.' Zegt ze en giegelt.

'Je hebt hem gezoend?' Zeg ik zacht. 'Ja 10 jaar geleden. Maar ik ben van plan het te herhalen de komende tijd.' Zegt Lucy en lacht naar me. 'Nou, succes.' Zeg ik. 'Waarom ben jij hier?' Zegt ze. 'Nou mijn ouders hebben mij opgegeven. Ik zou hier nooit komen uit vrije wil.' Zeg ik.

'Ik wel. Ik zou hier 24/7 willen komen.' Zegt Lucy. Ze moet wel een hele grote fan van de koning zijn.

Pov Emma

Melody (a.k.a. Mel) en ik voeren tijdens het eten een gesprek en na een tijdje praten we met 6 meiden gezellig. 'Nou ik wil wel vliegen straks. Denk alleen niet dat het mag.' Zegt Melody. 'Ja, misschien morgen ofzo.' Zeg ik. 'Ik wil zo graag gewoon even mijn vleugels strekken.' Zegt Mel.

'Mel, het is al laat. Deze mensen zijn al zo gastvrij.' Zeg ik. 'Ja, dus. Ik kan prima alleen vliegen hoor. Ik heb geen babysitter nodig.' Zegt Mel en staat op. Ik kijk haar met grote ogen aan als ik zie dat ze naar de koninklijke familie toe loopt. Ze praat even met ze en loopt dan met een big smile terug.

'Het mag.' Zegt ze en gaat op haar stoel staan. Iedereen kijkt haar met grote ogen aan en ik kijk gauw naar de familie Royal. Nathalia moet haar lach in houden. Christians gezicht laat niet zien wat hij er van vind. De oude koning lijkt het enigzins grappig te vinden en oud koningin kijkt geschokt.

'Beste allemaal, voor iedereen die mee wil vliegen na het eten verzamelen we buiten een uur na het diner.' Zegt Mel luid en gaat zitten na haar aankondiging. Melody heeft echt geen schaamte. Ze doet wat ze wil en is brutaal. Goede eigenschappen maar ook valkuilen.

'Nou dat was niet zo moeilijk.' Zegt Mel en lijkt content met wat ze deed. 'Mel, je bent in het paleis.' Zeg ik. 'Ja, en ik moest mezelf zijn van de selectie en dat doe ik.' Zegt Mel. Ik schud lachend mijn hoofd.

Pov Melody

Na het eten zijn er 12 dames die mee willen vliegen. 'Brutale actie.' Zegt een meisje met blonde krullen tegen me. 'Ja, dank je. Ik ga echt niet iedereen 1 voor 1 af om het te vragen.' Zeg ik. 'Snap ik. Ik heb dat lef niet.' Zegt het meisje met blonde haar. 'Ik ben Melody.' Zeg ik.

'Ik ben Lynn en dit is Camilla.' Zegt het blonde meisje. 'Ik ben Emma.' Zegt Emma en stelt zich ook voor. 'Nou laten we veranderen.' Zeg ik en wil mijn shirt uittrekken. 'Miss, de familie verwacht van jullie dat jullie je omkleden in de schuur en dan door het dak op stijgen.' Zegt een wacht. Ik kijk de wacht verbaast aan.

In mijn groep trekken de vrouwen op 1 plek hun kleren uit en veranderen en de mannen op 1 plek enzovoort. Ik kleed je nooit uit in een schuur. Mijn onderbewustzijn maakt de grap van dan kan Christian zijn voorproefje niet hebben maar ik besluit die opmerking voor me te houden.

'Ja prima. We zullen daar heen gaan.' Zegt Lynn en glimlacht naar de wacht. We lopen naar de schuur en ik zie allemaal grote hokken. 'Ik ga niet in een hok.' Zeg ik. 'Prima, dat hoeft ook niet persée.' Zegt onze begeleidster.

______

Dubbele update, aangezien ik heel lang niet heb geüpload.

Hoop dat het bevalt.

Publiceerd: 06-07-19

1022 woorden

Under the wings of the Dragon King (Deel 3) 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu