Første date med Niall

10 0 0
                                    

Æææ! min første date er idag, med NIALL HORAN!

Eg hopte opp av senga og gjekk ut til nabojenta, Kaila. Vi er, og har vert bestevenner siden barnehagen

Når eg var hos henne fortalte eg at eg hadde møtt Niall etter konserten og at vi skulle på date i kveld! Eg viste henne bilde av oss og autografen. hun ble sååå misunt! det andra trodde hun seff ikkje på..

"javell!, eg sender deg bilde av oss på daten imorgen!"

"haha javell " sa hun å blunket til meg for tull

Når eg kom hjem var det kun 1 time igjen til eg skulle på date! eg skjuntet meg og tok en skjapp dusj og etter det gjorde eg meg klar.

Wooow! va det første eg sa når eg såg hans gegantiske hus! eg dingde på og han opnet opp døra og sa "du ser helt nyydeliig ut!" eg rødmet og gjekk inn i huset.

Niall hadde ett stooort basseng med slengtau, stupebrett og lys under vannet som skifta farge OOG bar midt i bassenge der vi kunne ta is og alt vi ville ha!

eg og Niall snaket lengee og de var såå god følelse! så plutselig kom han nærmere og nærmere leppene mine og så kysset han meg. Han var en skikkelig god kysser og! vi holdt på leeenge og det føltes godt

Etter vi hadde badet så gikk vi inn i hans kino. Den var såå stor! like stor som en kino hall! Vi såg en romantisk film og når det var kysse scener så kysset vi aww <3

Når eg kom opp så fekk eg en ny melding av Niall. "beste date ever! sant vi er sammen nå?;)" eg lo litt for meg selv og skreiv "beste kveld! elsker huset ditt! jaaa vi er selføølgeli sammen! :*"

og forresten, eg tok ett bilde av meg og Niall når vi kysset og når vi bare smilte til Kameraet så nå har eg beviiis til Kaila!:D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

meninger om boka?;)

Alt ble forandraWhere stories live. Discover now