2. de ontmoeting

16 3 3
                                    

P.o.v George

'George laat haar, er zijn zoveel meisjes.'

Ik word gek van Fred. Hij is al zo lang bezig met het zeggen dat ik haar moet laten gaan. Het is al 2 maanden na de brief en nog geen reactie. Ik besluit een nieuwe te schrijven.

Beste Clare,

Waarom reageer je niet? Als je het niet wil begrijp ik het maar laat me iets horen pls.

George.

P.o.v Clare

Ik word gek de uilen vliegen letterlijk om mijn oren. Ik wou het negeren maar dat lukte niet. De laatste brief was nat (door tranen). Ik begin me schuldig te voelen. Ik besloot een brief terug te schrijven.

Beste George,

Astjeblieft stop met de brieven het is erg irritant. Ik moest tijd hebben om te denken en dat heb ik gehad. Ik besloot om je eens te willen ontmoeten. Kun je dit weekend naar hogsmeade komen? Bij de three broomsticks. Als je wil zie ik je daar. Kom je niet en wil je ook geen nieuwe afspraak maken dan zeg ik hier bij vaarwel. Het zou leuk zijn als je komt.

Clare.

Ik ben opweg naar de three broomsticks. Als ik binnen kom zie ik een jongen met rood haar zitten. Dat moet hem zijn. Ik loop langzaam naar hem toe. 'Jij bent toch George Weasley?' vraag ik verlegen. Hij knikt en gebaart dat ik moet zitten. Hij begint te praten.

'Clare luister, ik weet dat ik je veel brieven heb gestuurd maar toen ik je aanraakte op hogwarts werd ik warm. Ik ben je achter na gerend maar je was al weg. Ik heb besloten om mijn broertje Ron te laten spioneren voor mij. Ik kreeg van alles over je te horen. Dingen die ik leuk vond maar het meeste wat ik te horen kreeg was dat je gepest werd. De laatste keer dat Ron dat vertelde zei hij dat je geslagen werd. Ik voelde me verdrietig. Ik weet niet waarom, ik ken je amper.'

Ik kon niks uitbrengen en van het een op het ander barste ik in tranen uit. Ik wil weg rennen maar dat doe ik niet.

'shhh het is oké'

Op een of andere manier voel ik me veilig bij hem als of hij familie is. Ik durf niet meer te vertellen, maar ik verzamel al mijn moed om mijn verhaal te vertellen. Voordat ik ook maar kan beginnen haalt hij een ketting te voorschijn. Er is geen hangertje maar ik hou van zulke kettingen. Ik doe hem om en zeg bedankt. Ik begin mijn verhaal te vertellen.

Als ik klaar ben met vertellen kijk hij mijn aan. Ik schaam me nog steeds diep dat ik heb gehuild bij iemand die ik amper ken. We gaan naar buiten, ik merk dat de zon is gaan schijnen want ik word bijna verblind. We nemen afscheid en zeggen dat we contact houden. Ik loop terug naar hogwarts, George is al weg. Als ik binnen kom in the Gryffindor tower zie ik Hermione aan een tafeltje zitten met haar huiswerk. Die twee vrienden van haar zijn er dus niet. Ik kom bij haar zitten en begin ook aan mijn huiswerk. Ik ben bezig met potions. Als ik het niet snap vraag ik aan Hermione: 'Kun je me helpen Snape heeft veel huiswerk opgegeven.'

Bij Hermione voel ik me erg goed op mijn gemak. Als het 9 uur is word ik erg moe en ga naar bed. Er is nog niemand op de slaapzaal. Langzaam val ik slaap niet weten dat George een enorme crush op mij heeft.

Hey, het spijt me echt heel erg dat ik al super lang geen hoofdstuk meer heb geschreven ik probeer het weer iets vaker te doen maar heb het erg druk.  Bye!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The shy girl {Dutch} Where stories live. Discover now