《4》Maybe a Final?

166 37 4
                                    

Not Really.


*


Tüm gece uyanık kalmaktan kızarmıştı gözlerim. Fakat bilgisayarım bana müjdeli haberi verircesine daha da çok parlıyordu. Ya da işin fakatlı kısmı onun bu "müjdesine" karşın ışığın daha da çok gözlerimi ağrıtması da olabilirdi, tabii. Neticede IP adresinden dolandırıcımın kimliğini bulabilmiştim. Onu tanıyordum.

*

Ertesi gün okula gittiğimde onu bulmam uzun sürmedi. Eh, onu çok iyi tanıyordum. Hangi saatte nerede olduğunu çok iyi biliyordum böylece. Ağacın altına oturmuş müzik dinleyerek kitap okuyordu. Benden kaçamayacağını bildiğimden ağır adımlarla yürüdüm ona doğru. Geldiğimi hissettiğinde kafasını sakince kitabından kaldırıp bana baktı, gülümsedi. E, zaten niye sakin olmayacaktı ki? Sıradan bir konuşma yapacağımızı düşünmüş olmalıydı. "Sen osun." dedim. "IP adresinden buldum."

İşte şimdi istediğim şaşkınlık ifadesi yayılmıştı yüzüne. "Ne yaptın sen?! Fic final olacak şimdi senin yüzünden!" Bağırdığında afallamıştım. "Bu kadar çabuk öğrenmemen gerekiyordu." Kitabı adeta fırlatarak ayağa kalktı. Bir o yana bir bu yana, başladı volta atmaya. Oysa ben hiç böyle hayal etmemiştim. Yani bana düzgün bir açıklama yapması gerekmez miydi? Derken yürümeyi bırakıp gözlerimin içine baktı, gülümsedi.

"Sen böyle teknolojik şeylerden anlamazsın ki. Rüya görüyorsun Jinsoul." Ve koluma çimdik attı.

Doğru söylüyordu. Gözlerimi açar açmaz rüyamı gerçek hayattaki X1X'e anlattım.

X1X : Rüyandaki ben doğru söylemişim hahaha. Hackerlığı söksen bile beni bulamazsın. Sen kimliğimi tespit edeme diye hergün farklı internet kafeye gidiyorum ben ;)

Bu mesajda blöf yapıp yapmadığını düşünemeyecek kadar rüyamın etkisindeydim.


--

Final değil tabii ki gjhv Hep dediğim gibi lütfen yorum yapın, fikirlerinizi merak ediyorum

Catfish | Jinsoul ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora