Térkép (Minden új terület megismerésekor változik)

22 1 1
                                    

(Zenchi: 200-250 évente Isten odaajándékozza fia minden tudását egy halandó gyermeknek, kinek feladata tanulni és "rendet rakni" a világban.)

Hiashi harcosai: Másnéven a sivatagi rókák. A tűz harcosai. Irányítják, megidézik a tüzet. Kegyetlenek. Aki gyenge azt azonnal megölik. Nincs választás. Gyújtogatsz, vagy felgyújtanak.

Mayumi szigetlakói: Íjászok. Szinte íjal a kezükben születnek. Rendkívüli a célzóképességük. A szigeteket erdő borítja, így kifejlesztettek egy amolyan manőverfelszerelést, amellyel szinte repkednek a fák között.

Asa- és Daisuke szigetek: Gyógyítók. Szerzetesekként élnek és sosem hagyják el s szigeteket. Ide járnak a hadisérült és halálos beteg emberek segítségért. Nem harcolnak. A szigeteket egy különös erő veszi körül, melynek ködjében már hadseregek tűntek el.

Ryo: A valóság földje. Itt senkinek sincs semmilyen ereje. A gyilkosok elfelejtenek ölni, az idomárok idomítani... Okos emberek. Az elme összetörésével ölnek, irányítanak. Hadseregük nincs, csak határőrök, kik saját népük ellen fordítják az ellenséget. Az országban régóta béke honol. Nincs mitől félniük. Eddig.

Haruko szárny: A holló szárnya. A félszigeten örökös tavasz van. Lakosai a "virágharcosok", tudják irányítani a növényeket és kommunikálnak az állatokkal. Kedvesnek tűnnek, de ők cica helyett óriástigriseket tartanak, és ha betörsz a területre, farkasmedvék vacsorája lehetsz.


ZenchiTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon