#131

1.8K 76 27
                                    

Credit: IioaMiau

"Stai sa-ti faci o tema care ar putea fi si subiect de BAC. Intrebi pe toti din clasa mai luminati la minte, parinti, bunici, catel, pisica, nimeni nu stie.

Totusi incerci sa scri ceva acolo, dupa ce ai stat ore bune sa te gandesti timp pe care ti l-ai putea petrece vorbind cu prieteni pe care nu-i ai sau uitandu-te pe pereti. Urmatoarea zi, mergi la scoala, profesorul stie ca ati avut tema grea, ii spui ca ai facut-o, tu fiind printre singuri din clasa care s-a gandit sa-si faca tema si pe cand astepti ca profesorul sa se uite macar peste ce ai facut primesti: Eu nu am timp de corectat, am o lectie de predat, nu-mi iau din timp ca sa-ti explic tie ce ar fi trebuit sa sti deja.

Si in acel moment tot ce poti face e sa scrasnesti din dinti si sa-ti imaginezi cum un inorog,care vomita curcubee si cu p**a roz cu manute  vine in zbor si-l ia pe profesor in corn si-l duce departe de tot si nu o sa-l mai vezi vreodata..."

Am fost in situatia aceasta. Voi?

A/N: Ma puteti ajuta la ceva? Trebuie doar sa imi scrieti intr-un comentariu un numar (natural) de la 1 la 30. Iau in considerare primele 15 raspunsuri, desi nu cred ca vor fi atatea. O sa va spun la final de ce am nevoie de ele. Inca ceva. Va rog sa aruncati un ochi (sau doi) si la cealalta carte a mea "Comic Toughts". Si multumesc Ioana pentru capitol!

Funny QuotesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora