Χαμένος στην καταιγίδα

12 0 0
                                    


Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

GRAND CANYON

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

GRAND CANYON

Έπρεπε να το επισκεφτώ για μια τελευταία φορά. Δεν ξέρω πότε και αν θα ξαναγυρίσω σπίτι μα δεν θα ήθελα να χάσεις με τίποτα κάτι τέτοιο. Αυτό το μέρος είναι υπέροχο, πραγματικά. Σχεδόν μαγικό. Μοιάζει εξωπραγματικό, παράταιρο από τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι του. Συνυπάρχει μαζί του, απομονωμένο από την καθημερινότητα των ανθρώπων, κάπου μεταξύ στα όρια της πραγματικότητας και της φαντασίας, όπως ακριβώς και η αγάπη μου για εσένα.

Πόσο θα ήθελα να σε είχα δίπλα μου αυτή τη στιγμή... ( βασικά, συνέχεια θα σε ήθελα δίπλα μου αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.)

Ο ήλιος, έτσι όπως δύει πίσω από τα σύννεφα, σκορπάει τόσα χρώματα γύρω του που ντύνει τα βράχια και τον ουρανό στα χρώματα της φωτιάς του. Η θέα που έχω μπροστά μου είναι συγκλονιστική όμως... πώς να το πω... δεν μου είναι εύκολο να είμαι εδώ. Το στομάχι μου είναι σφιγμένο εδώ και πολύ ώρα, από τον δρόμο σχεδόν. Η ψυχή μου είναι τόσο βαριά. Νιώθω πως δεν μπορώ να ανασάνω και δεν είναι λόγω της ζέστης.

Δεν έχω καλές αναμνήσεις από αυτό το μέρος. Όσο όμορφο και αν δείχνει, μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνο, θανατηφόρο σχεδόν, στο εσωτερικό του. (Ακόμη ένα κοινό του με τον έρωτα που τρέφω για εσένα.)

Παρόλα αυτά, έχω σημαντικό λόγο που βρίσκομαι εδώ.

Χρωστάω ένα αντίο... Ένα αντίο που δεν πρόλαβα ποτέ μου να πω, και που απέφευγα χρόνια. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Apr 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ο περιπλανώμενοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα