12.septembra, 14:05, u Lei ❤️❤️

7 0 0
                                    

Jupí!!!
Gabs urobila o čo som ju požiadala. Po obede som sa stretla s Leou.
Prvá reakcia „ Čo TY tu chceš?!” „ Počuj Lea. Viem, že si na mňa naštvaná , ale chcela by s sa ti ospravedlniť za to čo sa stalo. Takže prepáč. Nemyslela som vážne to s tvojím postojom k životu. Vlastne to mám na tebe rada. V tuneli vždy vidíš svetlo. Som hrozná.”
Do očí jej vbehli slzy. Snažila sa ich potlačiť ale nedokázala to a ...
„ Ježiškove husličky ty nie si hrozná!!!
Ty si najlepšia kamarátka akú mám. Aj mňa to mrzí , nemyslela som ti vážne. Bola som len naštvaná na situáciu u mňa doma. Tina odpusť mi to!!” vzlikala „ Samozrejme, že ti odpúšťam.” a plakala som aj ja. Objali sme sa.
Lea mi povedala aby som si sadla a začala mi vysvetľovať „ Vieš, Tin. Vždy sme boli len ja a mama. A nie som pripravená na to sa o ňu deliť naraz s dvoma ľuďmi. No dobre nie je dokonalá. Ale je to moja mama a ... ach nechcem o ňu prísť.” „ Lea ty o ňu neprídeš. Len už nebudete samé. Vlastne veľa získaš. Veď vieš aká som bola šťastná keď sa mala narodiť Lenka a ešte šťastnejšia keď už bola na svete.” „ Áno. Celé dni si len poskakovala a kričala  , Ja budem mať sestru!'.” zasmiali sme sa a dodala som „ A nie je zlé ani mať otca. Aj keď nevlastného. Síce o otcoch veľa  neviem ale odkedy je u nás otec máme veselo. Aj keď vieme, že o neho čoskoro prídeme a , že nebol práve otec roka, sme rady , že je u nás. Dokonca moja mater sa priznala , že je za to rada.” „ Tak to už je čo povedať keď uvážime , že pred piatimi rokmi po ňom šmarila tisíc stranovú knihu.”
„ Tomu ver!” „ Diki Tina. Máš pravdu. Môže to byť zábavné.”
Potoma Lea pozvala ku nej. Zavolala som mame a ona povedal , že u nej môžem zostať do šiestej.
Už ma stihla zoznámiť s frajerom jej mami. Ktorý ako som zistila ju už požiadal o ruku. Chápete to? Ani som nevedela  , že sú zasnúbení a začala s jej vykladať , že bude jej nevlastný otec.
Ale Dušan je fajn. Má rád sci-fi a komédie. No je učiteľ matiky na základke ale myslím , že mu to odpustím keďže má rád Spiderman.

Tina Where stories live. Discover now