6 Kapitola

12 2 0
                                    

Ráno jsem se probudila sama v posteli zaspomínala jsem na včerejší večer musela jsem se pousmát byl velice hezkej tak dlouho spíše nikdy se necítila. Podívala se na hodiny v jejím mobilu zjistila že vstala o deset minut dřív než si nastavila budík tak si ho hned vypla a vstala z postele a šla k oknu roztáhnout závěsy. Dnes bylo hezky slunečno si pomyslela pak šla do koupelny se zkulturnit vyčistila si zuby opláchla svoji pleť dala na ni krém vzala si jahodový balzám a přejela s nimi po rtech učesala se a nechala je rozpuštěné tak jak jsou.
Šla zpět do pokoje tam se oblékla do (nahoře fotka) vzala jsem si větší kabelku do ni jsem naházela tužku propisku sešit kam si maluju pak mobil se sluchátky a klíče naposledy jsme se podívala do zrdcadla a pak vyrazila do kuchyně. "Dobré ráno" popřála jsem rodičům ti mi jenom kývali mamka něco zamumlala a dala mi ovocný salát do rukou a táta ten popíjel svoji ranní kávu a četl si noviny asi včerejší hádka byla vážná když už jsem dojedla svoji porci rozloučila jsem se s rodiči a šla do předsíně tam jsem se obula a zamkla za sebou dveře.
Po chvíli jsem si vzpomněla že nemůžu jít ven sama prej je to pro mě moc nebezpečný povzdechla jsem si šla jsem teda nahoru a zaklepala na dveře po chvíli jsem už uslyšela kroky. Otevřel mi Devil podíval se na mě stylem co chceš "ahoj jen jsem chtěla vědět jestli už vyrážíte přeci nemůžu jit sama ven" ten na chvíli na mě skoumavě díval a pak odstoupil a počkal až vejdu když jsem kolem něj prošla zalapal po dechu to tak páchnu nebo co.
Zula jsem se a šla za Devilem šli jsme do kuchyně byli tam všichni. Nejdřív se mě všimla paní Rebecka "dobré ráno doufám že neruším jsem jsem chtěla vědět jestli už vyrážite" ta se na mě jen zářivě usmala a řekla "ne vůbec už půjdeme stejně tak děcka zvedněte svoje prdelky a vyrážíme" Luna mě hned popadla za ruku a táhla do jejího pokoje ještě jsem se stihla otočit na Lukase a usmála jsem se na něj ten mi to oplatil dvakrát zářivejš. Když už jsme byli v Lunin v pokoji nestihla jsem se porozhlédnout a už na mě Luna valila otázky "tak co ty a Lukas jaký je co k němu citíš neděl že o ničem nevíš mě se nevyhneš tak šup mluv" musela jsem se pousmát "mezi mnou a Luksem zatím nic není jen pouhé přátelství" Luna na mě podezíravě podívala a pak se usmala a šla si vzít pro kabelku. Zatímco hledala něco v pokoji tak jsem se ji zeptala "Luno smrdím nějak nebo tak něco že Devil nějak dychal nějak divně když jsem prošla kolem něj" Luna přestala na malou chvíli hledat a otočila se na mě "ne vůbec jen tvá vůně krve já fakt voňavá je těžké si od tebe nechat odstup navíc Devil ještě pořádně neumí ovládat svoje tělo jako upíra takže je to pro něj docela těžký" "aha" netušila jsem jak odpovědět. Po chvíli když už našla Luna to co potřebovala jsme šli všichni ven když už jsme byli u vchodu všichni kromě mě si nasadili kšiltovku a kapucu až teprve teď jsem si všimla že jsou všichni oblečeni v černém. Ach jo vždyť upíři nemají radi moc světlo hlavně slunce.
Když jsme dojeli k budově které se nazývá škola tak jsme všichni vystoupili všechny pohledy studentů padli na nás byla jsem nesvá Lukasovo a Devilovo ruce se umístili na mém rameni nechápavě jsem se na ně podívala ti se jen pousmáli.
Po chvíli k nám přišla nějaká blondýna s tunu patlanic na obličeji a za zády měla poskoky ti taky nevypadli o mnohem lip než ona "Devílku moje lásko koho to máš vedle sebe vypadá dost ehm jak to říct levně? Ano vypadá dost levně" podívala se na mě dost nechutně já jen tam zaraženě stála jak mi to jako řekla "Moniko takhle o ni nemluv narozdíl od tebe neroztahuje všem na potkání a nemá tunel až u krku" jak to Devil odpověděl tak jsme ji prošli a šli dál ale ta blondýna nebo Monika ještě zakřičela jejím pisklavým hlasem "hlavně že šukat se mnou chceš" Devil se napnul ale dělal že nic neslyšel já jen nad tím přemýšlela podle mě bude asi Devil nějaký děvkař. Podívám se na Lukase a ten se na mě celou dobu díval když jsem mu pohled obětovala usmál se a otočil se. Podívala jsem se na Lunu za sebou a ona tam úplně poskakoval radosti podívala jsem se hlouběji ach pane bože co ji to lítá hlavou "oni jsou tak sladce awwww můj velký bratr Lukásek se zamiloval" pokroutila jsem nad ni hlavou.

__________
Takže další kapitola vím nikdo to nečte ale i tak píšu dál. Doufám že se vám tato kapitola líbila.
Tak pa princezny vaše Queen.

Anděl života a smrti Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt