Kapittel 2

562 22 0
                                    

*Aurora POV*

Vi satt i sengen min på vine da Karianne kom inn på rommet. "Kom igjen jenter, det er noen somm vil snakke med dere" sa hun og gikk ut av rommet. Vi så spørrende på hverandre, men gikk likevel ned med henne. "Hva tror du vi skal? Kanskje noen vil adoptere oss?!" sa hun, jeg ville ikke ha for store forhåpninger, men jeg hadde på følelsen av at denne dagen kom til å bli bra. "Håper det, men vi må ikke ha for store forhåpninger..", jeg så bort på Karina og hun så litt lei seg ut. "Hva er det?" spurte jeg. "Tenk om de bare vil ha en av oss da" sa hun, jeg så at hun begynte å få tårer i øynene, men at hun prøvde så godt hun kunne å ikke gråte. "Karina, det kommer til å gå bra. Jeg lover" sa jeg rolig og tok hånda hennes. Vi gikk sammen ned trappa hånd i hånd. Jeg gledet meg veldig til å se hvem som var der nede.

Da vi kom ned trappa så vi at døra inn til kontoret hennes var åpent. Vi begynte å næreme oss, jeg så noen sitte der. Det lignet utrolig mye på Cameron, men det kan ikke være han. Når vi hadde kommet fram til kontoret så jeg hvem det var. Det var Cameron! og vedsidenav han satt Nash, Matthew og Carter. Jeg klarte ikke tenke klart først. Idolene mine satt der. Rett forran meg å smilte. Jeg tok hånda forran munnen og slapp ut ett lite hyl. De bare flirte av meg og åpnet opp armene slik at jeg kunne gi de en klem. Jeg sprang rett bort til Cameron siden han er min favoritt. Jeg så at Karina sprang bort til Nash, jeg smilte over hvor lykkelig hun så ut. Jeg gidde en klem til Nash, Matt og Carter også før jeg gikk og satt meg ned i en av de to ledige stolene på kontoret. Jeg klarte ikke slutte å smile. Karina satt i stolen vedsidenav meg og vi holdt hender. Jeg hadde snakket litt med alle guttene og de virket like snille som jeg trodde de skulle være. Karianne visste at vi kom til å reagere sånn, så de visste at vi var fan av de.

Vi har nå vært inne på dette kontoret i 1 time for å finne ut forskjellige ting. Vi fant også ut at de hadde lyst til å adoptere oss. Jeg er så glad nå. De kommer å henter oss om noen dager, de må bare ordne rommene hjemme og vi må pakke alt. "Hade da" sa Cameron og ga oss begge en klem. Jeg sa hade til Nash, Matt og Carter også før vi gikk opp på rommet mitt for å pakke. "Jeg kan ikke tro at jeg nettopp møtte Nash" sa Karina mens hun begynte å gråte. Jeg gikk bort til henne å klemte henne. Vi sto der i noen minutter å klemte og gråt. Tanken på at vi skal flytte inn med noen av Magcon medlemmene. "Jeg tror jeg går å pakker jeg, elsker deg" sa hun smilende og gikk ut av rommet.

*Karinas POV*

Det første jeg gjorde var å pakke. Tanken på at om noen dager skal jeg flytte inn til noen av mine største idoler, at jeg skal bli kjent med de, det er bare hlet sykt å tenke på. Det hjelper selvfølgelig mye at Aurora skal flytt dit med meg slik at jeg ikke blir alene. Da jeg hadde pakket i 2 timer begynte jeg å bli trøtt, så jeg bestemte meg for og legge meg og heller pakke mer i morgen.

------------------

Jeg tror det kommer en liten del senere i kveld også, men jeg kan ikke love noe... Har samfunnsfagprøve i morgen!

Det hadde vært fint om du legger igjen en liten kommentar slik at jeg får vite hva dere syns om historien.

-Tonje

Adoptert av magcon¨NORWEGIANWhere stories live. Discover now