Soru-cevap

1.8K 27 1
                                    

Neden bu ülke için,bu vatan için bu kadar işkence çeken bir insanın,bunları anlattığı halde,toplum arasında sadece iyidi deniyor?

Vatanına milletine sahip çıkanlar,suikasta kurban gittiği için,şu anda böyle olaylar olmuyor.

Çünkü: Siyasi insanlar korkuyor,Kim iyi kim kötü seçemiyor,bu işlerin arkasında hep ingilizler var,hainler gün geçdikce artıyor,artıyor,artıyor ve gezi parkı olaylarını başlatarak,ülkeyi örgütlendiriyor,ayaklanmayı başlatıyorlar. Sonrası ölüm ve şiddet

Bakın gezi parkı olaylarının başında,muhsin yazıcıoğlu'nun suikastını yaptıran ingiliz ajanının olduğu düşünülüyor ve saklanmak için koç ailesine sığınıyor. Koç para dağıtırken görüldü,fotoğrafları var ama 4 kareden ibaret olduğu için fotomontaj denebiliyor. Aslında Yazıcıoğlu şiir yazarken,konuşma yaparken ileriyi anlatıyordu,yani bugünü. Son konuşmasında Yolsuzluk suçlamasını savundu

Ben,benim gibi milletime bu ekonomide ilerliyenle ve vatanıma yolsuzluk açamasında bile olsa aklımın ucundan geçmiyen bir olaydır,kurt susdukda,meydan ite,köpeğe kalıyor

Dedi.

Yazıcıoğlunu 2009 da bile yolsuzlukla suçladılar,bu yılda yolsuzlukda

Cemaat

Akp

Mit

Uluslar arası ticaret vs.

Olduğunu düşünülüyor. Fakat bunu düşünen Atatürkcüler ama bunu düşünenlerin olduğu saf lideri,bu olaylarla suçlanamıcak kadar düşük mevkideler.

Ülke

"Kürt"

"Chp (kemalist)"

"MHP (ülkücü)"

"Cemaat"

"Akp"

"Alperenciler (bbp,as ülkücü"

Olarak ayrılmıştır.

Alperenciler yükselemiyor çünkü: son 1 sene içinde 19 tane mekan mühürlenmiştir ve MİT tarafından. Açıklama yok!!

Kürtlerin arkadında yine ingilizler ve israil
Irak ve rusya Var. Aslında herşey ruslardan,çünkü: çeçenistan askerleri onlara amerikanın yanında toz gibi kalıcağı bir korku veriyor. 2001 yılında çeçenler sabah namazından sonra çeçen sınırları içerisinde şehir içindeli rus askerlerini basdılar. Sessiz ve sakince.Rusya sinirlendi. Ateş kes imzalamak için,çeçenistan lideri ve rusya başkanı toplantıya girdi

Toplantıda,başkan masanın başına oturuyordu.

Çeçenistan lideri geldi ve başkanın gösterdiği sağ çapraz tarafındaki koltuğu gösterdi,sadece elini işaret etti,ayağı bile kalkmadı.

Çeçenistan lideri

"Ben oraya oturmam,ancak sizde benim karşıma oturursanız" dedi

Başkan alaycı bir şekilde "siz çokmu büyüksünüz" dedi

Çeçenistan lideri "oturmuyorsanız anlaşma yok dedi"

Odadaki kameraman,başkan,korumaları hepsi korkudan tir tir titreken,başkan ayağı kalktı bu çeçen liderinin karşısına oturdu.Bu Çeçen liderin adı SELİMHAN YANDARBİEV'di.Anlaşma yapıldı,yapılmasaydı Rusya çok büyük bir tehdit ve korku içinde çokca sabahlar geçirecekdi. Çeçenistan lideri,toprakları Konya kadar bile değilken,dünyanın en büyük ülkesinin başkanını yerinden kaldırarak karşısına otturmuştu,işte buna hürmet denirdi.

Aslında konu Çeçenistana 100.000$ yardım eden yazıcıoğlu'yla alakalıydı.

Çeçenistan liderinin bir notu vardı

"Sabah,güneş doğmamışdı bile,türkiyede bir evin odasına gittim,yazıcıoğlu bir masada oturuyor ve kombiler sönükdü,masanın üstünde duran 100.000$ parayı al dedi bana,kendisi paltosuna sıkı sıkı sarılmış ve soğukdan donarken,tek bir kuruşuna bile dokunmamıştı" (ocak ayı)

Böyle bir insanın arkasından daha çok çalışmamız ve türkiyenin ekonomisine güç katmamız lazımdır.

Bakın biz askeri bakımdan iyi,yerleşik fiziki haritamızda iyi olmasına rağmen,ekonomimiz yok.

Azerbeycanda, 20 litre benzin 45 türk lirasına denk gelirken

Türkiyede, 20 litre benzin 115 türk lirasına denk geliyor.

İşte bu yüzden askeri bakım tırt. Bizim petrol ve altın gücümüz oldukdan sonra,türkiyeyi ele geçirmek istiyen devletler ne kimyasal nede patlayıcı büyük bombalar kullanamıcakdır.

Muhsin YazıcıoğluHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin