3.

134 21 5
                                    


Her şey yolunda gidiyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Her şey yolunda gidiyordu.. Tabi dünya benim etrafımda dönmüyormuş ve herkesin çıkarları doğrultusunda yaptığı planlar varmış. Ben çok safmışım ve herkesi kendim gibi görüyormuşum. Nereden bilebilirdim ki gördüğüm yüzlerinin altında bambaşka yüzler olduğunu, insanların maske taktıklarını.. Bugüne kadar da hiç anlamamıştım zaten. Gördüğümün aksinde bir şey düşünmüyordum. Ama sandığımdan çok daha farklıymış her şey. Hiç beklemediğim insanlardan hiç beklemediğim davranışlar görmek beni çok derinden yaralamıştı..

Güne Demir'in attığı mesajla uyandım. Günler geçiyor ve verdiği değer her gün daha da iyi hissettiriyordu. Bana ilgi göstermesi, kendimi çok önemliymiş gibi hissettirmesi daha önce hiç yaşamadığım duygulardı. Emindim onun sevgisinden. İlk defa birine bu kadar çok güveniyordum. Güvenimi boşa çıkarmayacağını da biliyordum.. Çok geç çıkmıştı karşıma ama iyi ki çıkmıştı. Kahvaltı yapmak istediğini söylediği mesajını alır almaz onu aradım ve nerede buluşacağımızı sordum. Gölün kenarında harika bir yer varmış, oraya gittik ve köy kahvaltısının keyfini çıkarmaya başladık. En sevdiğim şarkılardan biri olan Son Bakış çalıyordu.


"Sezen Aksu sever misin? Ben bayılırım da.. Tüm şarkılarını ezbere biliyorum."

"Türkçe müzikle pek aram yoktur. Yani daha doğrusu müzik dinlemeyi de sevmem aslında."

"Nasıl ya? Müziksiz nasıl geçer ki bir hayat? Ruhu dinlendiren, besleyen bir şey. Ben mesela bir karar vermeden önce ya da ne bileyim işte sakinleşmek için falan hep müzik dinlerim. Müziksiz bir hayat düşünemiyorum."

"İlgi alanlarımız farklı demek ki. Ama olsun, bu bize bir engel değil." diyerek elimi tuttu ve gülümsedi. O sırada camdan dışarıya baktığımda babamı gördüm. Nereye gittiğini merak etmiştim.

"Aaa babam.. Ne arıyor ki acaba burada? Bugün evden çıkmayacaktı aslında."

"Demek o senin baban.."

"Evet.. Bir gün bize gelsene. Seni ailemle tanıştırırım. Babam seni çok sevecektir eminim."

"Ta-tabii.. Ben de babanla tanışmayı çok isterim."


**

~YAMAN~


~YAMAN~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
SARMAŞIK | 𝒵𝑒𝓎𝒦𝑒𝓇Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin