İKİ ARKADAŞ

70 3 1
                                    

Herkesin yaşamdan bir isteği bir beklentisi olur ,herkesin bir amacı olur yaşamak için ama onun yoktu. Ne isteyecekti ki herşey elinin altındaydı hiçbir zaman hiçbir şey bir şey istemek zorunda kalmamıştı.Belki de bu yüzden hiç bir amacı bir hedefi olmamıştı belki de bu yüzden herkesin ondan istediğini o da yapmıştı. Ama bu kadarı fazlaydı artık babası onun evlenmesini istiyordu o ise kendini buna hiç hazır hissetmiyordu.Belki de hayattan tek beklentisi buydu :AŞK

Lee Hee Byul kore’nin en zengin ailelerinden birinin büyük kızıydı kardeşi  henüz 15 yaşındaydı Hee Byul ise 24 yaşındaydı babasının şirketinde yönetim kurulundaydı bazı arkadaşları onun için kolay yoldan yönetici olduğunu söyleselerde o yerinin hakkını vermek için çok çalışıyordu.
Babası onun artık evlenmesi gerektiğini düşündüğü için ona evlilik görüşmesi ayarlamaya başlamıştı bugün işten erken çıkmasına izin vermesinin sebebi de oydu zaten, ama o randevudan erkenden kaçıp gönlünce gezmek için fırsat olarak değerlendiriyordu.Hatta bunun için bahanesini de ayarlamıştı yanaklarına kırmızı allık sürdü bolca ve halsiz halsiz oturup beklemeye başladı..
‘’ahh bu sefer ki hiç fena değil’’ dedi ama asla babasının bulduğu biriyle birlikte olmayacaktı.

Damat adayı:iyi günler
H.B.:iiyyii gügünler k.bakmayın biraz halsizim J
aday:ahh kusura bakmayın bugün siz benim yüzümden buralara geldiniz
H.B.:aslında bende size onu söyleyecektim bu randevuyu başka bir güne alabilir miyiz?
Aday:aslında olabilirdi ama ben iki gün sonra Amerika’ya gidiyorum ancak bir ay sonra gelebilirim.
H.B.:ahh demek beni burada hasta hasta oturtmak sizin için daha iyi bir fikir..
aday:yok öyle demek istemedim neyse artık kısmet değilmiş
H.B.:ehh o zaman ben gideyim der ve lavabonun yolunu tutar.

Bir taraftan suratını silerken bir taraftan kahkahalarla:bu iş bu kadar:D
lavabodan çıktığında Dünya’nın en mutlu insanıydı sanki çünkü bu onun kaçamak anlarıydı sadece ona özeldi ve canı ne isterse yaptığı onu hayata bağlayan anlardı tabi bu zamanlarda yanında olan tek dostu arama sırasıydı şimdi..
H.B.:aloo tatlımm:D
Haneul:bu sefer ne yaptın?artık rekor seviyede adaysavar oldun kızımJ
H.B:napiim tatlım babamın bulduğu insanlarla uğraşmaya bile değmez ama papaz olmak istemiyorum onlarla da ee napıyoruz bugün?
H.N.:akşam konser var oraya gidelim mi iki biletim var çok eğleniriz
H.B.:tamam hazırlanıp geliyorum seni almaya bekle beni tatlım..

Haneul de korenin zengin ailelerinden birinin kızıydı ve ikisi çocukluklarından beri ayrılmaz ikiliydi,çok iyi vakit geçirmelerine rağmen HeeByul ne kadar uysal ve itaatkar ise Haneul o kadar asiydi ve artık ailesi de bu duruma alışmıştı artık ..

HeeByul neşeyle kapıyı açtı sevdiği evinin neşeyle odasına doğru gidecekken evdeki koku dikkatini çekti ve o da direk mutfağa doğru yöneldi ve karşısında gördükleri mucize gibiydi taki arkadan gelen sesi duyana kadar:

-Senin bu saatte burada ne işi var??

İKİ ARKADAŞWhere stories live. Discover now