15

4K 238 35
                                    

NOVA NORDA - ÇIKTIM Bİ YOLA

Tuna'dan

Yanımda ki boş yere mavi bir çanta konması ile başımı çevirerek çantanın sahibine baktım.

"Yok artık! Kızım senin benim sıramda ne işin var"

Okyanus bana gözlerini devirerek baktı ve "sanane" diye tersçe konuştu.

"Ne demek sanane sıra benim sıram"

"Tuna Ezer hiç fark ettin mi bilmiyorum ama bu sıra senin değil. Okulun sırası. Sen üzerine oturduğun her şeyi benim diyerek sahiplenir misin?"

"Evet sahiplenirim kendini yalnız hissetmesin diye"

Okyanus bana sadece omuz silkti bende pencere kenarında olan sıraMdan dışarıyı izlemeye başladım.

Bu kız niye buraya oturdu be.

Teneffüste olduğumuz için oturduğum yerden ayaklandım ve sıradan çıkmak için Okyanus'a bakmaya başladım ama o benim yüzüme bile bakmadan sadece önünde ki sıraya bakıyordu.

 "Geçebilir miyim?"

 Okyanus yavaşça kalktı ve geçmem için bana izin verdi. Okyanus fikrini değiştirmeden hızlıca sıradan çıktım ve sınıf kapısına yürüdüm. O sırada kapının hemen yanında duran Atlas kolumdan tuttu. "Konuşalım?"

Kaşlarımı çatarak bir baş hareketi ile onu onayladığımı belirttim. Beraber koridora çıktığımızda bana döndü ve sert bir tavırla "Okyanus'tan uzak dur" dedi.

"Sen bence bunu o arkadaşına söyle"

"Ben sana diyorum"

Atlas'a boş bir şekilde bakıp onu geride bırakarak yürümeye başladım. Arkama bakmadan konuştum. "Bende sana siktir git ona söyle diyorum" diyerek orta parmağımı çıkarttım. Büyük ihtimalle kameraları izleyen müdür de bu hareketimi görmüştü.

 Sonunda bahçeye çıkabildiğimde derin bir nefes aldım. Okyanus hem kendi gelip yerleşiyor sırama ardından arkadaşını gönderiyor 'Okyanustan uzak dur' diye. Bu zeki olanları bir süre daha anlayabileceğimi sanmıyorum.


9.gün

Yazdığım bölümleri yayınlama kararı verdim ama bir süre bölüm gelemeyebilir. Bunları yayınladıktan sonra daha gülüşüne saklandım için bölüm yazacağım.


Beni Sev, Beni Gör, Beni Duy Ve Sarıl. | Texting ✓Onde histórias criam vida. Descubra agora