LİSE

746 27 9
                                    

Saat 9.45.

Ve ben yatağımda 15 dakikadır tavanla bakışıyoruz. - Bakışıyoruz çünkü bakışmak çift taraflı olur :D - Ciddi düşünüyoruz arkdşlr. Neyse. Okulların açılmasına 5 gün kaldı. Açıkcası heyecanlıyım  çünkü  liseye başlayacağım. Sonuçta yeni okulum, arkadaşlarım ve öğretmenlerim...

Fakat bir yandan da üzülüyorum. Çünkü tatilimin son 5 günü. 110 saat filan kaldı şunun şurasında. Üzülmemek elde değil. Sonra aklıma birde sınavlar, projeler, sözlüler gelince iyice 4 çocuğuyla ortada kalmış masum köylü gibi hissediyorum kendimi. Fakat 16 yaşında olan bir Arya asla derslerden korkmaz (!).

 Bu arada ben Arya. 16 yaşındayım. Yeri geldiğinde çok iğrenç espri yapan, yeri geldiğinde coolluğundan ödün vermeyen Arya. Counter Strike oynar, maçları takip ederim. Koyu Galatasaray' lıyım ve 100 insanın kıskanma özelliğine sahibim. Anne ve babamla aram oldukça iyi. Fakat erkek kardeşim... Kaan... Merak etmeyin onunla da aram oldukça iyi değil tabikide. Beni hiçbir zaman takmaz ve sürekli sinir eder. Bu yaşımda sinir hastası olucam neredeyse. 

LİSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin