Döden är här

651 23 10
                                    

Kvinnans blodiga, skrämmande blick fastnar på tjejerna. De skriker genast. Sandra reagerar direkt och kastar sig åt sidan men råkar träffa huvudet mot stolens kant.
Det blixtrar framför hennes ögon, hon blir yr och till slut kommer smärtan. Emma slutar skrika och skickar en spark mot ett av stolens ben. Stolen välter ner och ryggstödet träffar kvinnans huvud, hon fräser ilsket och drar undan sig.
Emma kryper ut och hjälper Sandra att komma ut och resa sig. Kvinnan reagerar snabbt och reser sig med och kommer emot tjejerna med tunga, snabba steg.
Emma tränger sig fram för att skydda Sandra, hon höjer upp sin knytnäve för att slå till kvinnan. Men när hon är på väg att slå kvinnan i ansiktet, känner hon en kraftig smärta. Samt varm vätska som kommer nedför handleden.
Kvinnan har redan hunnit sticka hela knivbladet genom Emmas handled.
Emma skriker av smärtan och kvinnan sliter upp hela köttet i handleden med kniven, sen låter hon bladet glida smärtsamt ur den blodiga handen, skinnet har slitits upp till handflator. Hon håller på att gråta och hennes andra hand greppar tag om den blodiga uppslitna handleden. Sandra skriker och drar bak Emma ifrån kvinnan.
Hon har en tom blick mot dem.

--

Ledsen för liten uppdatering! Jag har massa saker att göra, men ska uppdatera mer snart!

xoxo stuntbunny

MardrömsnattenDär berättelser lever. Upptäck nu