5.

1.7K 29 5
                                    

-Csak úgy.-mondta,majd helyet foglalt mellettem.

-Herman,legalább az ebéd szünetben hadj békén!

-Rendben.-erre a válaszra boldogság árasztott el- egy feltétellel-és máris lelombozott.

-Milyen feltétellel?-kérdeztem unottan.

-Ha eljössz velem egy randira!-és itt borult ki az a bizonyos pohár.

-Hogy kébzeled ezt!! Azért olyan hülye még nem vagyok! Jól jegyezd meg , Herman Seggfej Tømmeraas! Soha. A. Büdös. Életben. Nem. Fogok. Veled. RANDIZNI!!!!-azzal felálltam és kiviharoztam az ebédlőből.

Hermán szsz.

Nem mutattam miért,de rohadtul fájt,amit Sam a fejemhez vágott. Leginkább mégis az egòmat sértették,mivel engem még egy lány sem utasított el.
Van ebben a lányban valami,ami nagyon vonz. Meg kell őt szereznem és meg kell fejtenem. Ha én valamit a fejembe veszek azt mindig véghezviszem. Nem menekülsz tőlem,hercegnő.

Sam sz.sz.

𝓔𝔃𝓽 𝓷𝓮𝓶 𝓱𝓲𝓼𝔃𝓮𝓶 𝓮𝓵. 𝓗𝓸𝓰𝔂 𝓵𝓮h𝓮𝓽 𝓿𝓪𝓵𝓪𝓴𝓲 𝓲𝓵𝔂𝓮𝓷 𝓫𝓮𝓴𝓮́𝓫𝔃𝓮𝓵𝓽,𝓸̈𝓷𝓽𝓮𝓵𝓽,𝓼𝓮𝓰𝓰𝓯𝓮𝓳. Mérgelödtem magamban,miközben táskámból próbáltam kihalászni kulcsaimat a kapu elött. Mivel még csak délután 4 van ,belépve a nappaliba elsű dolgom volt ledobni a táskát a földre ,majd beülni a TV elé. Nyugodtan megtehettem,mivel tudtommal nem kaptam semmi házit amivel el kellene készűlnöm holnapra. A csatornák között kutatva nem találtam semmi érdekeset,ezárt inkább egy táll pattogatott kukorica társaságában felcaplattam a szobámba és a gépem elé telepedve elindítottam egy ujjabb Odaát részt. A délutánom további része is sorozat nézesből állt.


🅢🅩🅘🅐🅢🅩🅣🅞́🅚!🅢🅐🅙🅝🅐́🅛🅞🅜,🅗🅞🅖🅨 ​ 🅔🅝🅝🅨🅘 ​ 🅘🅓🅞̋🅣 ​ 🅚🅔🅛🅛🅔🅣 ​ 🅥🅐́🅡🅝🅘 ​ 🅔🅖🅨 ​ 🅤🅙🅙🅐🅑🅑 ​ 🅡🅔́🅢🅩🅡🅔 ​ ,🅓🅔 ​ 🅟🅡🅞́🅑🅐́🅛🅞🅚 ​ 🅜🅞🅢🅣🅐🅝🅣🅞́🅛 ​ 🅣🅞̈🅑🅑🅔🅣 ​ 🅘́🅡🅝🅘.


Szerelmes lettem egy rosszfiùba/Herman Tømmeraas ff./SzüneteltetveKde žijí příběhy. Začni objevovat