Capitolul 7

12 0 0
                                    

Sehun p.o.v.

O iau pe sus si alerg cu ea acasa . Am mintit-o pe Suzy in acea zi . Eu o iubesc inca pe Suzy... Niciodata nu am tinut la alta femeie . Suzy e singura femeie din viata mea.Nu voi lasa pe nimeni sa o raneasca ! Jur asta !

Odata ajuns in casa o arunc pe catea pe jos. Aceasta ma privea socata in timp ce coltii imi ieseau si culoarea ochilor mei s-a facut rosiatica. Sper ca e constienta ca asta e sfarsitul ei !

- Catea nenorocita ! Cum iti permiti sa o umilesti pe Suzy a mea ?!
Kristal : - Suzy a ta ?! Credeam ca eu sunt a ta ! Ca pe mine ma iubesti !
- Nu te iubesc . Te folosesc ca sa am ce fute , iar apoi te omor ! Dar vad ca nu iti cam place sa traiesti . Ti-ai grabit moartea curvo ! * sar la gatul ei *
Kristal : - Aaaaa ! Ajutor !
- Nimeni nu te va ajuta nenorocito !

  O strang puternic de gat apoi o arunc pe jos . O ridic si o musc brutal de gat si ii beau tot sangele pana cand corpul ei cade neinsufletit la picioarele mele . Cand o vad cum zace moarta un ranjet diabolic imi apare pe fata .

Telefonul imi suna asa ca raspund . Era Suho .

Conversatie telefonica :

- Alo ?
Suho : - Sehun !
- Da , hyung ?
Suho : - Astazi aparem impreuna cu Do si Kai la o emisiune .
- Bine , hyung ! Dar de ce esti asa melancolic ?
Suho : - Sunt sigur ca iti va pune intrebari despre Mia , Suzy si Lay ....
- Sunt ok cu asta . Hyung nu iti fa griji . Voi fi puternic . Cum ai spus si tu . Fetita mea are nevoie de un tata puternic .
Suho : - Ok ! Iti trimit detalile . Pa !
- Pa , hyung!

Conversatie telefonica incheiata

Suzy p.o.v.

Ma duc si ma imbrac frumos pentru ca Lay a spus ca suntem invitati surpriza la o emisiune . Am luat pe mine o fusta scurta de culoare portocalie si un tricou alb cu scris pe el . Incaltamintea a fost to alba , pe Mia am imbracat-o intr-o rochita roz , Lay si-a luat un costum alb pe el , Mark de asemenea tot in alb a fost imbracat si pe Mika am imbracat-o cu o rochita portocalie .

Am pus gemenii in carucior si Lay o tinea pe Mia in brate . Ne-am pornit mai repede de acasa pentru ca trebuia sa trecem la parintii mei ca sa lasam copii . Si da am luat de curand legatura cu ei .

După ce am lasat copii ne-am intors acasa unde am urcat in masina pentru ca urma sa venim seara si ne-am indreptat spre destinatie . Cand am ajuns am mers  intr-o camera de asteptare pentruca ceilalti invitati nu trebuia sa ne vada . Prezentatorul a venit ca sa faca cunostinta cu mine pentru ca era prima data cand veneam la aceasta emisiune .

Zheng : - Lay ! Ai o sotie frumoasa ! Cred ca te simti fericit si mandru ca ai reusit sa o furi de la Sehun !
- Am .... Nu m-a furat ... Pur si simplu eu si Sehun nu ne iubeam ...
Zheng : - Sigur ! Ne vedem in cateva minute .

Lay p.o.v.

  Zheng pleaca si noi ramanem singuri . O iau in brate si ii sarut buzele moi . O ador atat de mult ! Si ma bucur ca a ales sa ramana langa mine ! Nici nu am realizat ca am inceput sa plang. Suzy isi aseaza mainile micute pe obrajii mei si imi sterge lacrimile .

Suzy : - Of , Lay ! Se pare ca esti la fel de sensibil ! * ma saruta * Te iubesc ingerasule !
Lay : - As vrea eu ! Sunt sigur ca voi ajunge in iad pentru tot raul care l-am facut ... Te-am abuzat , am distrus o casnicie ....
Suzy : - Eu pe tine te-am iubit ... Sehun m-a ranit foarte tare in acea zi cand l-am prins cu aia ... Eu de atunci am inceput sa am sentimente pentru tine ... Insa cand am aflat ca voi fi mama m-am speriat .
Lay : Suzy...

X : - Veniti !

O iau de mana si ii zambesc . Imi zambeste inapoi si mergem . Cand ajungem ramanem oarecum surprinsi . Sehun , Do , suho si Kai erau aici . Deja stiu despre ce ne vor intreba si nu imi place de loc .

3 proști îndrăgostiți : Volumul 2  RăzbunareWhere stories live. Discover now