24. Bölüm

19.3K 948 6
                                    


YİRMİ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

Amelina Defsa

"Senden ayrı yaşayamam!"

*

Hilofry MacAlpin

"Seni sevemem!"

*

''Beni Hilofry'nin odasına götür Carl''

Amelina'nın üzerinde günlerin yorgunluğu vardı ve bu yorgunluğun üzerine bir de ata binmişti, karnı açtı kendisini kirlenmiş ve yenik hissediyordu.

''Tamam Amelina nasıl istersen.''

Carly kadının yüzündeki acıyı görüp dediğini hemen yaptı ve onu abisinin kalenin arkasında ki büyük odasına götürdü. Amelina'yı yavaşça yatağa bıraktı ve kapıya doğru yöneldi.

''Teşekkür ederim Carl...''

Carly arkası dönük bir şekilde başını salladı ve Amelina'nın teşekkürünü kabul etti. Yavaşça arkasını dönerek yatakta yatan minik kadına baktı, bakmamayı dilerdi ama bakmıştı. Amelina Hilofry'nin yastığına sarılmış derin derin Hilofry'nin kokusunu içine çekiyordu... Gözyaşları içinde...

Carl ilk defa aşkı görmüştü bu kadın abisine aşıktı, bu aşk büyük ve dillere destan bir aşk olacaktı... Carl yavaş adımlarla Ageda'yı aramaya başladı kadın büyük taş mutfağın içinde endişeli bir şekilde dolanıyor işini yapıyor ve kocasını bekliyordu.

Carl boğazını temizleyerek Ageda'nın ilgisini çekmeye çalışıyordu. Ageda hızla arkasına dönüp 'aşkım' deyince Carl bir şok daha yaşamıştı bu akşam iki aşık kadın görmek onu bir boşluğa atmıştı. Onu gerçekten seven ve bekleyen bir kadının olmaması ne kadar da kötüydü içini hafif bir kıskançlık doldurdu.

''Özür dilerim beyim ben kocam geldi zannetmiştim."

''Önemli değil, endişelenme kocan birazdan gelir."

Carl karşısında ona bütün dişlerini gösterip aşkla gülümseyen kadını görünce bir yumruk daha yemişti bu akşam. Silkindi ve konuşmaya başladı.

''Amelina geldi ona sıcak su getir ve yıkanmasına yardım et ve birazda yemek götür."

''Tamam beyim."

Carl'ın temiz havaya ihtiyacı vardı, beynine oksijen gitmesi gerekiyordu. Küçükken kafasını dinlemek ve herkesten uzaklaşıp hayaller kurmak için gittiği yere doğru ilerlemeye başladı...

Aklında Hilofry vardı ve neden hala gelmediklerini düşünüyordu. Ağacın dibine oturdu gözlerini kapadı ve uzun zaman sonra tekrar hayallere daldı...

*

Hilofry atını çok hızlı sürüyordu, altında ki hayvan İskoçya'nın en çok beğenilen ve korkulan atı Dike olsa hayvan artık yorulmaya başlamıştı, Hilofry gövdesini ata doğru eğerek Dike'ı sevdi.

''Affet beni dostum söz veriyorum bir daha böyle yorulmayacaksın.''

Dike inanmamışcasına kafasını sallamış ve hızına tekrar kavuşmuştu.

Hilofry arkasından bağıran arkadaşını zor duymuştu.

''Hilofry kale falan mı yanıyor ya da sen bu kadar mı azdın? Genç bir delikanlının sevgilisine koşarken ki hallerini görüyorum sende."

''Canın cehenneme Colin''

"Sensiz hiç bir yere gitmem biliyorsun hem sıcak bize iyi gelecektir dostum."

Güzel ve Cesur Kadın  Where stories live. Discover now