Část 17.

328 29 5
                                    

-Z pohledu Rose-

Zavřela jsem za sebou dveře a těžce vydechla.Tak tohle bylo divný.Nevím,co si o tom mám myslet a ještě vůbec nechápu,proč jsem se chovala,tak jak jsem se chovala.Asi to bylo kvůli situaci.Jindy bych se mu takhle nevrhla do náruče,ale v tu chvíli jsem to potřebovala.

Ale ten pocit,ten pocit cítit jeho vůni a i přesto,že byla hrozná zima mi dát jeho bundu.Oh..Počkat!Jeho bunda!Podívala jsem se na Justinovu bundu na sobě.Nemělo cenu jít za ním,určitě už je někde dál.Z té bundy byl cítit on.Jeho krásná vůně.

Uhhhhh.Nic,nic a nic.Kluci jsou zlo a tak to zůstane.Může se chovat jakkoliv mile,ale pořád to bude ten Justin.Možná k němu jenom necítím takovou nenávist jako dřív.A nebo jsem prostě moc unavená z toho všeho brečení.

Pomalými kroky jsem přešla do mého pokoje,kde ležel můj mobil.Nechtěla jsem na to ani myslet.Nemohla jsem.Lehla jsem si na postel i s Justinovou bundou na sobě a zavřela oči.Jeho vůně byla cítit všude.

Probudil mě zvuk otvírajících se dveří.Šla jsem se tam podívat s doměním,že teta přišla z práce.Ale když jsem došla do chodbičky,tak jsem byla opravdu překvapená.Před dveřmi stál Justin s lehce bílými vlasy od sněhu a kyticí rudých růží.Nevěděla jsem jak mám reagovat.

Bezeslov jsme se na sebe dívali.Utápěla jsem se v jeho karalmelově hnědých očích.Nešlo se dívat nikam jinam.Stála jsem tam nehybně,stejně jako on.V tom udělal pár kroků blíž ke mě.Mezi námi byla kytice krásně vonějících růží.Já ho ale nepřestala dívat do jeho očí.

"Pro tebe"Vydechl a já se široce usmála.Vzala jsem kytici do rukou a přičichla k ní.Voněly vážně krásně.Růže jsem si položila vedle na malou skříňku a vrhla se mu do náruče.

"Moc děkuju"Zašeptala jsem mu do hrudě.On se ode mně lehce odtáhl a vzal mi tvář do dlaní.Srdce se mi rozbušilo a já čekala,co udělá.Jeho oči tikaly z mých rtů na mé oči.Věděla jsem přesně,co chce udělat.

Jeho tvář se přibližovala k té mojí a každý kousíček mého těla chtěl,aby se jeho rty dotkly těch mých.Očekávání se stalo realitou a on přilepil svoje rty na ty mé.Bylo to něco úžasného.Ty rty..Ten pocit.Moje tělo se příjemně uvolnilo a já si obmotala ruce kolem jeho krku.On svoje ruce přesunul na moje boky.

Odtrhl se od mých rtů,což mě trošku zklamalo,ale hned na to se začal věnovat mému krku.Sázel na něj lehké polibky a příjemně ho sál.Věta,která opustila jeho ústa,když se dostal k mému uchu mě docela zaskočila.

"Chci tě"Zašeptal.

Prudce jsem sebou trhla.Ležela jsem ve své posteli.Srdce mi tlouklo,div mi nevyskočilo z hrudi.Ten sen byl tak skutečný!Olízla jsem si své suché rty a jako bych na nich cítila chuť někoho jiného.

Není to možné,prostě jsem se do toho snu až moc vžila.Rukou jsem si protřela obličej a položila se zpátky do postele.Kdykoliv jsem zavřela oči,tak jsem si na to vzpomněla,na tu scénu,kdy jsme se líbali.Nechtěla jsem to vidět.Ale možná malý kousek mě to vidět chtěl.

Rychle jsem mákla po mobilu a vytočila jeho číslo.Ani nevím jak se mi tam vzalo,mám ho.Po několika pípnutí to vzal.

"Haló?"Ozvalo se z druhé strany.

"Můžeš prosím přijít?Hned"Po posledním slově jsem hovor ukončila.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Čauteee:3 Máte tu další část:3 Snad se Vám líbila:3 A jak to přežíváte ve škole?:D Děkuju za vaši podporu:3♥♥♥ Těším se na vás:3♥   Love u!♥      xoxo          -Nikolla

Justin's LipsWhere stories live. Discover now