Seri Katil Dion Milam

5.1K 87 24
                                    

sol kaşının üstünde honor,sağ kaşının üstünde aryan ve boynundada swastika dövmesi bulunan,dünyanın en korkunç görünümlü suçlularından biri.istediği her gerilim/korku filiminde psikopat katil rolünü başarıyla oynayabilir.

metamfetamin bağımlısıdır.

söylenene göre suç listesi;

44 tecavuz
67 cinayet (12'sini yemistir)
78 araba calma sucu
112 hirsizlik
1054 yaralama olayı

yakınından bile geçilmemesi gereken bir tehlike.

tecavüz, gasp, adam yaralama, hırsızlık, yamyamlık ne ararsanız var bu adamda. pek de güzel bir yüzü var aslında. tabi yara bere ve kanlanmış gözlerini saymazsak. 

abd polis departmanının henüz bu manyak herifle ilgili bir açıklama yapmaması ve hakkında bazı olayları gizli tutması, nedense bizi hiç şaşırtmadı(!) abd hükümeti sever bu tip şeyleri halktan gizli tutmayı. belki bu da bir projedir ya da uzaylıdır. sol kaşının üzerinde honor (onur, şeref), sağ kaşının üzerinde ise aryan (arı, saf ırk) yazmakta. tam olarak hangi uyruğa dahil olduğu da bilinmiyor. boynundaki swastika dövemesi ise bildiğimiz nazi almanya'sına ait. suç dosyası cinayet, tecavüz ve yamyamlıkla kabarık olan bu korkunç kişiliğin derdi ne acaba?

onun hakkında yazılan şehir efsanelerini bir kenara bırakalım, abd polislerinin bugüne kadar gördükleri en korkunç yüzlü suçlu dion milam imiş. ne de güzel masmavi gözleri var ama işte o güzelliğin arkasında korkunç bir suç makinası yatıyor. gerçi arkası felan değil, direkt suratına yansıyor. gözler kan çanağı; ne de duygu dolu bakışlar atmış öyle. yerleştirildiği hapishanede görünümü yüzünden diğer suçluları rahatsız ettiği gerekçesiyle ayrı bir hücrede tutulan dion milam, öğle yemeklerini bile tek başına yiyor. ayrıca son psikolojik tedavisinden sonra büyük bir ihtimal dünyadaki en psikopat kişi ünvanını edinecek. merakla ve heyecanla bekliyoruz.

En Psikopat Seri Katiller!Where stories live. Discover now