Új könyv

1.3K 79 4
                                    

Sziasztok! ^^ Pár nap... hét... hónap... dillemma után elhatároztam magam: indítok egy új könyvet. Kérdezhetitek, hogy "milyen könyvet?" "még egy rajzos könyvet?" "ezt miért itt jelented be?" Mind-mind jogos kérdés... Nos, hogy mindre egyszerre választ adjak, ez egy képregény lesz úgymond, amit a 'A Wattpad nem mindenkinek való' címen neveztem el. 😁 Oké, oké... Ez nem csigázott fel titeket úgy látom... 😅 Elsősorban az én személyes élményeimet rajzolom le vicces képkockákban, az írásról. Mert hát valjuk be... van pár év tapasztalatom (2 és fél év) ami alatt sok minden történt. Szóóóóval ha megengeditek itt az én saját gyártmányú borítóm:

Ahhoz képest nem volt olyan sok idő elkészíteni mint amire számítottam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ahhoz képest nem volt olyan sok idő elkészíteni mint amire számítottam. 🤔 Szerintem max. 1 óra. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha érdekel titeket, akkor szombaton kerül posztolásra az 1. része. :3 A részek igaz kevéskék lesznek, és nem csúcs minőségűek, de most vágok előszőr ilyesmibe. A részeket 7-5 naponta tervezem posztolni, ami elég ritkának tűnhet de hé... Ezeket valakinek egyesével meg is kell rajzolnia. 😅

XOXO: Tunci123

RAJZAIM/avagy HOGY RAJZOL EGY HALADÓ (2019)Where stories live. Discover now