Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Sonra da deli gibi ağlamak istiyorum. Ağlamaktan yorulup üstüne uyumak ve 2 gün uyanmamak istiyorum.
Bu dunyayida insanlarida 20 yasina geldim hala anlayamıyorum .Sevgiyi hic bi insan anlamaz ozelliklede ugruna deli olup yandiginiz insanlar sizi kül ederler hala bitane bile iyi yanınız olmadığını hep ona yanlis yaptığınızı soyelip durular.Sizin asktan gozunuz kor olup onun hatasini gormezken onun asktan gozu kor olup hata gorup uydrup duruken doğrularınızı fedakarliklarinzi kör olmuscasina gormezler.
_____________________________________________
Hep alttan aldik vesellam hep biz suclu olduk hep biz ozur diledik tabiri caizse hep aciz dik demi?kimilerinin soyleminde ezildik hep aciidlar bize peki soruyorum size seven insan ne yapmazki bunu ancak sevenler anlar asil ezikler bizi ezen ve bizim ezildigimizi düşüncelerdi.! Sevgi oyle kolay bi kelime degildi emek isterdi sabır isterdi yanlislara katlanip unutup yola devam isterdi sadakat isterdi vesellam sevgi herseyin ustesinden gelirdi..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sevin azizim sevin iliklerinize kadar sevin kalbiniz kalmayip paramparca olup hala deli gibi cehennem gibi yana yana sevin mevlam bilir siz merak etmeyin Allahinizi unutmayin o denli sevmeyin önce Allahi sevinki oda sizi sevdirsin !
