Benimle Çürü

703 4 0
                                    

Ümraniye'de bir kış akşamıydı. Yine yatağımda oturmuş çay eşliğinde iş ilanlarına bakarken dışarıda bir gürültü koptu.

Yatağımdan fırladım ve camı açıp kafamı dışarı uzattım. Karşıdaki gri binanın önünde bir nakliye kamyonu duruyordu ve yaşlı bir adam eşyaları taşıyanlara hunharca bağırıyordu ki bir anda öksürmeye başladı. Bağırmamalıydı, kalbi duracaktı.

Binanın en üst katı 2 aydır boştu, adam herhalde oraya taşınıyordu. Önceki ev sahipleri dolandırıcılıktan gözaltına alınmışlardı ve mahallede büyük olaylar yaşanmıştı. Umarım yine böyle bir olay yaşanmaz.

Karanlık olduğu için adamı tam göremiyordum. Bu yüzden gece görüşlü 3x dürbünümü açarak adamı incelemeye başladım.

Adam orta yaşlı, uzun boylu ve cılızdı. Saçlarına uyan gri bir eşofman takımı giyiyordu ve bu onu 6 yaş daha genç gösteriyordu. Yanında da nakliyecilerden başka kimse yoktu.

Eşyalara baktığımda ise adamın bir burjuva olduğunu anlamam uzun sürmemişti. Kendi zamanından kaldığını düşündüğüm lüks antika eşyalar arabadan birer birer çıkıyordu.

Fakat adam hala nakliyecilere bağırmaya devam ediyordu. Bir sosyal hizmet uzmanı olarak bu olaya el atmam gerekip gerekmediğini düşündüm ve kendi haline bırakmaya karar verdim. Adam taşınıp yerleştikten sonra sosyal incelememi yapacaktım.


-BAXIYE ENTERTAINMENT-


Multimedia: Rabia Kılıçtaroğlu (Mila Kunis)

Boşluğa Doğru: Benimle ÇürüWhere stories live. Discover now