Kami telah memperbarui Pedoman Konten kami.
Tinjau pedoman terbaru untuk terus berbagi cerita dengan aman.

1. BÖLÜM

1.9K 56 24
                                        

Yaprak Ayvaz yine ve yeniden mutlu günler diler hepinize. Kendimi biraz size anlatmak istiyorum. Hiç ders çalışmayan, çikolatalı sütle avizeyle her gün dertleşen, yanlızlıkta everest, arkadaş çevresi çember gibi boş, erkek fatma tipiyimdir. Uyumaya düşkün, koala türündenim galiba. Hep bir şey için çabaladığımda bazen elde edemeyen, arkadaş edinmek istediğimde "senin neyinle arkadaş olacağız küçük sıçan, bas git" damgasını yiyen birisiyim. Arkadaş konusuna da gelirsek, evet, 3 kişi hariç geri kalan hiçkimseyle arkadaş edinememişdim. Ferit Tekin, Tuna Karaman ve Ece Kemirgent. Bu üçünü ortaokul başlangıcından beri tanıyorum, birimizin başına ne gelse hep bir olup kurtarırdık.

Ferit, en gamzelimiz, en şakrabanımızdır. Yeri geldiğinde ciddi ama hep hak taraftarı olan birisidir. Üzgün olduğum zamanlarda saçma salak hareketler yapıp mutlu etmeyi başarır beni, çok iyi dinleyici ve tavsiye vericidir. Kendisine ara sıra "çakma DiCaprio, Atom Çekirdek" derim.

Tuna, ara sıra gıcıktır ama o da Ferit gibi iyi dinleyici, leb demeden leblebiyi anlayan birisidir. Dissleriyle herkesi yerle bir eden kedi gözlü. Ona da hep "Kızıl kafa, Diss King" derim.

Ece ise benim gibi tipten, ama tam benim gibi değil. Ayda 1-2 kez çok hafif makyaj yapar. Zaten makyaj yapmasa da benim sarı kızım güzeldir. Hep üzüldüğümde benimle ilk 10 dakika eşlik eder, daha sonra komik şeyler anlatır, dışarı çıkarır deli gibi gezer tozar eğlenirdik. Ona da isim takmıştım. "Jumbo Sarı."

Bu üçlüyü o kadar seviyorum ki, keşke ayrılmasaydık diye geçirirdim içimden. Liseye geçtiğimizde ayrı okulları kazanmıştık. Zaten 2 yıldır lisede her kesle çok pis kavga ettim, erkekler bile beni gördüğünde benden ya uzak duruyorlar ya da gözlerini kaçırıp kitaplara dalıyorlar. Geldik 3.yıla sonunda. Hadi bakalım Yaprak Ayvaz, bakalım bu yıl lise maceralarında neler yapacaksın? Neler gelecek başına?
~~~~~
FLASHBACK / 2 YIL ÖNCE;
Sınavı vermemden 6 gün geçmişti. Heyecandan hem parmağımı ısırıyor hem de tırnaklarımı kemirirken telefonum çalmaya başladı, yatağıma oturup telefonu elime aldım.

Feritto arıyor.
"Aloooo"

"Alo?"

"Lan alo, Yaprak!"

"Ne bağırıyorsun lan çakma DiCaprio? Kulak zarım yerinden çıktı!"

"Kızım sonuçlar açıklandı şimdi, hadi koş bilgisayara ve gruba hemen yaz."

"Tam-" demeden suratıma kapattı. Allahın objesi. Titreyerek elime bilgisayarı alıp açtım. Siteye girip mail ve şifremi yazdım, oturumu açtım ve koskocaman "SINAV SONUCU" yazıyordu. Hemen ona basıp, derin nefes aldım. Açar açmaz şoka uğradım. "YAPRAK AYVAZ, ARSLANEL KOLEJİ. 8.SIRA."

"OHA LAN İLK 40tan 8 Mİ? ANAKUŞ KOŞ, ASIN BAYRAKLARI VERİN MÜZÜĞÜ ULAN!HERRKES HADDİNİ BİLECEK HA!" diyerek yatağımda zıplamaya başladım. O sırada annem "ne oluyor" bakışı atınca parmağımla bilgisayarı işaret ettim. Babam bilgisayarı alıp sonuca baktı. Sonucu gördüğü an beni kucağına alıp fırlattı, hatta annemi bile. Sonra ikisine sıkıca sarılıp ikisinden de şu sözcükleri duydum:

"Seninle gurur duyuyoruz güzel kızım."

"Teşekkürler babakuşum, anakuşum." İkiside gülümseyerek odadan çıktı. Elime telefonu alıp hemen whatsapp grubumuza girdim.

                        FIŞKI GANG
Feritto: Sikeyim, Çamlıca Anadolu tuttu..

Diss King: Kayı Koleji bende. Yeşil kurbağa sen naptın?

Feritto: Helal lan, dur bakayım okullar yakın mı.

Jumbo Ece: Tuna'ylayım bende.

YENİ ARKAD'AŞK | YapBarCerita yang bikin terobses. Temukan sekarang