Kıyamet

5 0 0
                                    

Bölüm 1 Kıyamet

Önceden sadece bir vr mmorpg oyunu olan Elder Tale bir kıyamet yaşadı tüm serverlar çöktü . Maceracılar serverlarda online iken Kıyamet yaşandı . Oyunun Yapımcıları kafayı yedi Elder Tale sadece 1 hata yüzünden oyunun içinde yaklaşık 100 bin insan hapis oldu bazı kod hataları yüzünden binalar yıkıldı . Oyuncuların hepsi birden öldü ve hepsi Akhibarada yeniden doğdu Tüm maceracılar yani oyuncular , diyar halkı yani savaş yerine barışı seçen oyunda sadece ticaret yapan insanlar ve npcler yani oyun içindeki botlar.

Oyunda kıyamet yani kod hatası yaşanmadan önce Alem Çay Partisi adında bir Parti (Klan) kuruldu . Bu Partinin en önemli 3 üyesi vardı bu 3 kişi Parti kurulmadan öncede arkadaştı bu 3 kişi ; Shiro , Naotsugu ve Nyanta . Kıyamet yaşandıktan sonra bu parti dağıldı Nyanta NyanMan's adlı loncaya katıldı Shiro ve Naotsugu ise loncasız dolaşıyorlardı daha sonra oyundaki bir anonsla kıyamet yaşanıldığı öğrenildi . Bu arada bu 3 arkadaştan bahsedeyim sizlere Shiro bir stratejist Naotsugu bir gardiyan Nyanta ise bir Kılıç ustası yani efe idi . Daha sonra Shiro ve Naotsugu bir binaya girdiler orada kendileri ile eş level yani 90 level  ir Suikastçı buldular Loncaların düşmanı olduğu için şekil değiştirmek zorunda kalmış bir kız daha sonra Shiro ona Şekil değiştirme iksiri verdi ve kız yeniden eski haline döndü ve kendini tanıttı

Suikastçi Kız : Merhaba ben Akatsuki hayatımı bu şekilde geçirmemem için bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederüm fakat bir sorum var . Şekil Değiştirici iksir Mori adlı boss tan çok nadir düşer ve o bossu kesmek için 120 level ve üstü olmak gerek siz bunu nasıl elde ettiniz

Shiro : Merhaba tanıştığıma memnun oldum bende Shiro Ben Alem Çay Partisi adlı Partinin Stratejistiyim Partimin üyelerini en üst seviyeye yani 200 seviyeye ulaştırarak Şekil Değiştirme iksirini neredeyse bütün Partiye kazandırdım banada pay olarak 1 iksir düştü Serverin en büyük stratejistiyim.

Akatsuki : Nasıl yani sen Ünlü Stratejist Shiro-kun'musun? Ben senin bütün stratejini uygulayarak 90 levela ulaştım hem size bir can hem de 90 lvl borçluyum bundan sonra sizin suikastçinizim Lordum!

Naotsugu : Hey ! Peki beni duydunmu Yakışıklı Naotsugu bende Alem Çay Partisine dahildim ve ben Suikastçi Kızlara Ba...

Shrank!?!? (Vuruş efekti)

Akatsuki : Lordum şu yalancı gerizekalının Suratına tekmeyi basabilirmiyim

Shiro : Aaa.. şey aslında yalan söylemiyor o benim en yakın arkadaşım Naotsugu oda benimle beraber Alem Çay Partisine katıldı fakat o partinin gardiyan sınıfındaydı

Naotsugu : Şunu vurmadan önce sorsana Bücü..

Shrank!?!?

Akatsuki : Lordum bu haddini bilmeyen salağın suratına tekme atabilirmiyim?

Naotsugu : Yeter Be!! Ayrıca şunu artık önceden sorr!!

Ve daha sonra maceracılarımız başlıyor bu 3 kişi Shiro'nun arkadaşlarından biri olan Marielle-san Hilal ittifakı adlı loncanın lideridir ve Shiroyu arar.

Shiro : Biri beni arıyor bu Marielle . Aradığına göre önemli bir şey olmalı

Aramayı menüden açar

Marielle : Shirocum acil sana ihtiyacım var ne olur lonca binasına gel lütfenn!!

Shiro : Pekala yoldayız.

Aramayı kapatan Shiro , Akatsuki ve Naotsugu hep beraber Hilal ittifakının lonca binasına giderler.
Shiro tam kapıya geldiğinde  aniden kapı açılır ve karşısına Marielle-san çıkar.

Marielle : Shirocum *Sarılır* geldiğin için çok teşekkürler çok değişmişsin özellikle kıyametten sonra Hemen Toplantı Odasına geç bende hemen geliyorum.

Shiro : *Sarılır* Pekala geçiyoruz.

Toplantı Odasında

Shiro : Ne oldu Marielle ne bu telaş neden aramada iken çok endişeli konuştun.

Marielle : Çünkü üyelerimizden biri kaçırıldı neyse ki o , iyi bir Nyan tarafından kurtarılmış Biliyorsunki kıyametten sonra teleport portalları bozuldu onun için serverdan servere ya uçmak yada at la beraber gitmek gerekir bizim de levellerimiz düşük ve senin kadar stratejik değiliz bizim için onu Susukino'dan alıp Akhibara sunucusuna getirirsen çok mutlu olurum.

Shiro : Bu üyenin ismi ne peki ?

Marielle : İsmi Serera Shiro'cum bir şifacı alt sınıfı ise hizmetçi.

Daha sonra maceracılarımız Susukino'ya doğru yola çıktı onlar yoldayken bizde bu bölümümüze bir son verelim 2. Bölümde görüşmek üzere.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 07, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Log HorizonWhere stories live. Discover now