✨21

1.5K 85 4
                                    

Ik zie opeens Selma.

"Vieze hoer die jij bent" zegt Selma tegen mij. Ze was vandaag alleen, zonder haar meelopers. "Ik ben geen hoer, jij bent de persoon die met gasten omgaat" antwoord ik terug. Ze werd gisteren goed geslagen door Achraf. Ze heeft een open mond en een grote paarse plek op haar gezicht. Ze heeft het wel proberen weg te werken met foundation. Maar je zeit nog duidelijk dat ze in elkaar werd geslagen.

"Wacht maar, ik ga jouw leven nog zwarter maken. Je voelt je nu sterk omdat je stiefbroer mij in elkaar heeft geslagen. Maar jij gaat nog zien" zegt ze voordat ze weggaat. Die woorden heeft mij echt niet aangesproken. Zij heeft allang mijn leven verpest en nu gaat Allah het bij haar doen. Alles wat zij bij mij heeft gedaan krijgt ze terug door Allah swt. ❤️

Ik kijk op mijn gsm. Ik ren naar de bushalte. Over een minuut komt mijn bus. Aangekomen bij de bushalte zag ik niemand. Pff de bus is al door gegaan. Ik besloot om paar haltes verder te stappen. Want het is best wel koud en ik kan niet in deze koud stilstaan. Paar haltes verder tref ik Amine. Toen ik hem zag kreeg ik al kriebels in mijn buik. Wat best raar is. Ik denk dat ik verliefd ben. Nog nooit hadt ik zo'n gevoel gehadt. 😍

Pp Amine

Ewa mensen, lang geleden. Ik heb Imane gisteren een nieuwe tas gegeven. Ik voelde mij zo schuldig toen ik hoorde dat ze het kreeg van haar overleden nicht. Allah y rahmo.

Ik sta bij mijn bushalte. Ik keek steeds of de bus komt. Ik zag aan de verte een meisje. Toen ze dichter en dichter kwam zag ik dat het Imane was. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. Wat was ik toch een stomkop. Ik pestte haar voor niets. Vanaf nu ga ik normaal doen tegen haar.

Ze glimlacht naar me. Daammmnnn 😍😍😍. Dat glimlach heeft vlinders in mijn buik gebracht. Ik denk dat ik gevoelens voor haar heb gekregen. Ik heb me nog nooit zo gevoelt. Zij is de perfecte meisje voor me. Zij is van mij en ze word van mij met de wil van Allah.

"Uhm hadden we vandaag huiswerk" vraag ik.

"Nee"

"Gelukkig want ik heb niets gedaan gisteren voor school"

"Ik wel voor die project"

"Aja kom straks nog naar plein voor die project"

"Saff"

Even later komt de bus. Ik en Imane stappen in. Ik ging naar achter waar mijn vrienden zaten. Imane ging van voor zitten. Ik zat op een perfect plaats waar ik Imane kan zien. Mijn ogen kan ik gewoon niet van haar afhalen. Ik zie dat wahed pedofiel naast haar ging zitten. Een oude man die bleef staren naar Imane.

Wesh wat denkt hij. Imane is van mij. Ik zie dat Imane zich ongemakkelijk voelt. Die oude man raakt haar wang aan. Saff dit gaat te ver! Ik loop naar die gast. "Kifesh jij raakt haar aan" schreeuw ik door heel de bus. "Wat.. ik.. doe wat ... ik wil" aarzelde hij. Tfoe zijn bakkes stonk. "Mijn vrouwtje niet aanraken, kom Imane ga vanachter zitten ofs" zeg ik er nog bij. Imane begreep me en stond dus recht. Maar die gozer houdt haar tegen. Ik geef die oude man een boks op zijn behaarde wang. "Laat haar door a patatzakje" schreeuw ik. Heel de bus keek.

Na moeilijke tijden komen makkelijk tijden❤️Where stories live. Discover now